De Crăciun, oferă un cadou sportiv

De Crăciun, oferă un cadou sportiv

Crăciunul se apropie și deja am început cu toții să ne gândim la cadouri sau chiar să le cumpărăm. În ultimii ani, am observat că pot foarte ușor să elimin stresul legat de cumpărăturile de cadouri pentru Crăciun, dacă le fac din timp. Așadar, să nu te miri că iar îți vorbesc despre idei de cadouri de Crăciun. De data aceasta, sugestia mea pentru tine este simplă: #OferăUnCadouSportiv! Cum ți se pare ideea mea? Fie că persoanele dragi sunt iubitoare de sport sau doar consideri că ar fi momentul potrivit să aibă grijă de sănătatea lor, îndreptându-și atenția mai mult înspre activitățile fizice, oferă un cadou sportiv de Crăciun, ales de la #DecathlonRomânia, și cu siguranță va fi un cadou apreciat.

Am analizat puțin oferta de cadouri propuse pe site-ul Decathlon România și am pregătit pentru tine o listă de sugestii de cadouri. Iar cu ofertele pe care le găsim pe site, nici nu e de mirare că tot mai multă lume oferă un cadou sportiv de Crăciun. Hai să vezi ideile mele:

Oferă un cadou sportiv celor dragi de Crăciun – idei care să te inspire

1. Gantere

Gantere Fitness 1 kg x 2 Verde. Ganterele sunt ideale nu doar pentru a face mușchi, așa cum poate mulți am crezut când eram copii, ci și pentru a ajuta la formarea posturii. Denisa chiar va găsi sub bradul de Crăciun aceste gantere fitness, deoarece are umerii căzuți și am aflat că exercițiile cu gantere ar putea-o ajuta să își formeze postura corespunzătoare. După părerea mea, poți cumpăra gantere atât pentru copii, cât și pentru adulți. Alege greutatea corespunzătoare, în funcție de vârstă și de condiția fizică a persoanei căreia vrei să le oferi.

2. Minge fitness

Minge fitness GYM ball Mărimea 2 – 65 cm Turcoaz. O minge fitness mi se pare, de asemenea, un cadou potrivit pentru orice vârstă. Poate fi folosită pentru diverse exerciții fizice și, la fel ca și ganterele, poate ajuta la corectarea posturii corpului. Denisa are deja una și mă bucur tare mult că am ales-o, așadar, îți recomand și ție să oferi un astfel de cadou sportiv unei persoane dragi. Iar dacă este vorba despre cadou pentru un copil, te asigur că se va bucura de ea și o va folosi să se joace.

3. Coardă din sărit

Coardă de sărit din cauciuc JR500. După părerea mea, o coardă de sărit se numără printre primele accesorii sportive pe care ar trebui să le aibă oricine. Dacă ai de oferit un cadou unui copil sau unui iubitor de sporturi, cu siguranță se va bucura de o coardă de sărit.

4. Kit Tir cu arcul

Kit Tir cu Arcul Softarchery 100. Timpul petrecut în familie este extrem de prețios, iar pentru a te bucura din plin de el, îți recomand un kit tir cu arcul. Acesta vă dă ocazia să petreceți timp împreună, să vă distrați și să aveți activitate fizică, în același timp. Așadar, oferă un cadou sportiv care va bucura întreaga familie și asigură-te că vei găsi întotdeauna timpul necesar pentru a vă distra împreună.

5. Căciulă peruviană schi

Căciulă Peruviană Schi/Sanie Monstercat Albastru Copii. Există la Decathlon România o mulțime de modele de căciulă peruviană schi, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Eu am pus ochii pe acest model, care sunt sigură că i-ar plăcea Denisei. Un astfel de cadou sportiv va fi cu siguranță apreciat de oricine, atât datorită designului, cât și a căldurii pe care o asigură, căldură absolut necesară atunci când mergeți la schi.

Tu ce cadou oferi de Crăciun?

Văzând ofertele minunate de pe #DecathlonRomânia, pot spune cu siguranță că #ȘtiuCeVreiDeCrăciun și, mai ales, că vei lua decizia potrivită când vine vorba de alegerea cadourilor pentru cei dragi. De acum înainte, cred că aș putea chiar spune că, atunci când sunt lipsită de imaginație în ceea ce privește alegerea cadourilor, voi merge pe sloganul: „Oferă un cadou sportiv de la Decathlon România și ai scăpat de griji!”.

4 thoughts on “De Crăciun, oferă un cadou sportiv

    1. Darts avem deja, de aia mi-a atras atenția kitul acesta. 😀
      Să-ți mai spun că, într-o zi, stăteam liniștită în fotoliu și lucram și Denisa a început să arunce cu săgețile în darts, care se afla fix lângă capul meu, doar puțin mai sus? :))) Am oprit-o imediat, nu aveam chef de accidente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.