Gustul seducției – Nadia A. Linette

Gustul seducției – Nadia A. Linette

După debutul extraordinar pe care l-a avut cu romanul Terapie senzuală, Nadia A. Linette revine cu un nou roman erotic pasional: Gustul seducției. Autoarea ne invită să descoperim o poveste pe cât de sensibilă, pe atât de încărcată de pasiune. Așa cum am apreciat și la primul roman al autoarei, mi-a plăcut și de această dată că totul este construit în jurul unei povești, detaliile picante făcând doar deliciul lecturii, fără a încărca povestea inutil cu acestea.

Gustul seducției este fix genul de carte care te seduce, te cucerește și te face să te îndrăgostești iremediabil de personaje. Presărată cu situații amuzante, dar și cu dramă, se desfășoară în fața ochilor cititorului, pe care îl face părtaș la o adevărată lecție de viață, despre relația dintre părinți și copii în lumea strălucitoare a imperiilor antreprenoriale și despre iubirea sinceră, care apare de unde nici nu te aștepți.

Cristina și Victor – două personaje cu caractere total opuse

Cristina este o studentă iminentă și extrem de sobră. Singurul ei interes este facultatea, își dorește să învețe cât mai mult și să se dezvolte pe plan profesional. Nu o interesează bărbații, ba chiar este prea ștearsă pentru a fi luată în seamă de vreun bărbat. Provenită dintr-o familie de la țară și cam săracă, își dorește să încheie facultatea cu succes, pentru a-și putea depăși condiția. Într-o seară, este răpită din campusul universitar.

Se trezește într-o cameră mobilată și utilată simplu, dar modern, îmbrăcată extrem de sumar. Deși nu știe cine a răpit-o și nici ce interese are persoana respectivă, primește o notificare pe agendă că poate cere orice își dorește și va primi. Intrigată și totuși revoltată de situație, cere să cunoască persoana care a răpit-o și să afle interesul pentru care a luat-o tocmai pe ea.

De cealaltă parte, îl cunoaștem pe Victor, băiat „de bani gata”, fiul unic al proprietarilor unui adevărat imperiu imobiliar. Victor este obișnuit să obțină ușor orice își dorește, are banii necesari pentru a-și îndeplini orice dorință sau idee. În plus, femeile îi cad la picioare, în special datorită statutului pe care i-l oferă numele său, dar și datorită aspectului său fizic.

Însă, deși în aparență, Victor are tot ce își poate dori, adevărul este că îi lipsește lucrul cel mai important: iubirea. Femeile îi cad la picioare, dar nu a cunoscut niciodată iubirea adevărată și sinceră. Nici iubirea părintească nu prea o cunoaște, deoarece părinții săi au pretenții ireale de la el și sunt conduși doar de iubirea pentru avere și funcții. Nimic din ce face Victor nu este privit cu ochi buni de către părinții săi. Mai nou, aceștia i-au organizat nu doar viața profesională, ci și pe cea personală și au pretenția ca el să respecte deciziile lor în orice aspect al vieții sale. Tocmai de aceea, Victor își dorește să le demonstreze că este capabil să își construiască singur viața și să se descurce atât pe plan profesional, cât și personal.

Gustul seducției – un joc erotic care captivează

Cristina trebuie să învețe să se comporte corespunzător cu vârsta ei, să se bucure de viață și să guste din plăcerile pe care i le poate oferi apropierea fizică de un bărbat.

Victor, pe de altă parte, este „pus cu botul pe labe” de inocența femeii pe care ajunge să o descopere treptat, pe măsură ce reușește să îi destrame zidurile pe care le-a ridicat în jurul ei și, mai ales, în jurul feminității sale.

Citind cartea, descoperim un adevărat joc erotic, în care provocările se țin lanț, iar pasiunea poate deveni periculoasă. Așadar, dacă aveți poftă de un roman incitant, plin de pasiune și erotism, dar și cu o poveste deosebit de frumoasă și sensibilă, atunci o să vă placă romanul „Gustul seducției”, pe care vi-l recomand cu drag.

Cartea Gustul seducției de Nadia A. Linette poate fi comandată de pe site-ul Editurii Petale Scrise.

7 thoughts on “Gustul seducției – Nadia A. Linette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.