3 motive să cumperi cadouri de Crăciun din timp

3 motive să cumperi cadouri de Crăciun din timp

E iar perioada aceea din an, când în aer pare să se simtă parfum de sărbătoare, când ne gândim deja la ce cadouri să luăm pentru cei dragi de Crăciun și ne întrebăm când, oare, a mai trecut un an. De câțiva ani, m-am obișnuit ca din luna octombrie-noiembrie să încep deja să mă gândesc ce le voi lua celor dragi de sărbători și chiar să cumpăr cadouri de Crăciun din timp. Așadar, m-am gândit să îți spun și ție care sunt motivele pentru care consider că este util să cumperi cadouri de Crăciun din timp.

Acum, desigur, din timp nu înseamnă să începem să cumpărăm cadourile din vară, însă lunile octombrie sau noiembrie mi se par deja potrivite pentru a gândi în avans cadourile pe care le vom oferi celor dragi de sărbători.

1. Eviți stresul de ultim moment

Categoric, primul și cel mai important motiv este că, astfel, eviți stresul pe care l-ai experimenta lăsând achiziționarea cadourilor pentru ultimul moment. Din punctul meu de vedere, acest stres poate avea mai multe cauze, printre care:

  • Nu ai idee ce să cumperi și te trezești presat de timp să găsești ceva potrivit pentru fiecare.
  • Ai în plan anumite cadouri, dar ele nu mai sunt disponibile.
  • Te trezești în ultimul moment că ai de cheltuit un buget măricel pe cadouri, fix în luna decembrie.
  • Oriunde mergi este aglomerație, iar comenzile din magazinele online ar putea avea un timp mai mare de livrare decât în mod obișnuit.

2. Ai o gamă variată de produse dintre care să alegi

Toate magazinele, fie că vorbim despre cele fizice sau online, încep să se aprovizioneze cu o gamă variată de cadouri pentru Crăciun. Astfel, poți să studiezi ofertele pentru a găsi idei de cadouri pentru femei, bărbați sau copii. În plus, găsești o mulțime de seturi cadou Crăciun, care te ajută să salvezi situația atunci când nu îți vin alte idei de cadouri.

3. Poți cumpăra cadouri la reducerile de Black Friday

Hai să fim sinceri puțin: nu-i așa că și tu aștepți cu nerăbdare reducerile de Black Friday? Ei bine, poți să cumperi cadouri de Crăciun de Black Friday și să economisești niște bani, făcând asta. De exemplu, poți arunca o privire peste oferta de Notino Black Friday și beneficiezi astfel de cadouri cumpărate la preț redus, oferte speciale și poate chiar și inspirație, în caz că nu ai decis ce să cumperi încă.

Pe Notino, Black Friday se desfășoară pe parcursul a trei săptămâni, în perioada 8-28.11.2021. În fiecare zi de luni poți găsi pe site noi promoții și oferte. De exemplu, în această săptămână (8-14.11.2021), sunt reduceri de 20%, 30 și 40% la brandurile selectate, dar și cadouri la achiziționare diferitelor produse de la anumite branduri.

Tu obișnuiești să cumperi cadouri de Crăciun mai devreme sau le lași pe ultimul moment?

4 thoughts on “3 motive să cumperi cadouri de Crăciun din timp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.