CAMPANIATOAMNA 2021 TOMMY HILFIGER “PASS THE MIC” ÎN ROMÂNIA

CAMPANIA TOAMNA 2021 TOMMY HILFIGER “PASS THE MIC” ÎN ROMÂNIA

Cu Ada Galeș & Dana Rogoz despre curajul de a-ți folosi vocea pentru schimbare

Campania globală TOMMY HILFIGER “Pass the Mic” lansată în sezonul Toamna 2021 a provocat publicul și fanii brand-ului să descopere cum fiecare poate contribui și schimba lumea, făcându-și vocea auzită. Talentele implicate la nivel global – Yara Shahidi, Anthony Ramos, Jack Harlow, Wizkid, Kim Soo-Hyun și DJ Cassidy – au căutat să inspire printr-un discurs interactiv și dinamic: Ce te inspiră să faci diferența? Ce ai spune dacă ai știi că ești ascultat? Ce te conduce spre viitor? Ce ai de spus?

În România, campania TOMMY HILFIGER “Pass the Mic” a fost dusă mai departe prin vocile a două actrițe – Ada Galeș și Dana Rogoz. Fiecare a promovat pe platformele personale de social media un mesaj de impact despre valorile și principiile în care cred, și care de asemenea se regăsesc în AND-ul brand-ului american: sustenabilitate și dezvoltare personală.

Dana Rogoz a vorbit despre ceea ce înseamnă dezvoltare personală din perspectiva fricii constante pe care mulți o experimentează, și anume aceea de a (NU) fi suficient de bun/ă. Actrița, care la vârsta de trei ani a intrat în grupul Minisong, urmând ca un an mai târziu să plece în primul ei turneu artistic, a abordat cu sinceritate în fața comunității ei online un aspect al vieții sale pe care nu îl împărtășise niciodată publicului. Mesajul ei curajos a fost vizionat de peste 80.000 de persoane și a stârnit un benefic dialog între followers. Oferindu-li-se contextul perfect de a-și face „vocea” auzită, aceștia au preluat microfonul de la Dana și au povestit despre situații personale asemănătoare.

Ada Galeș a preluat ștafeta de la Dana, construindu-și propriul discurs despre sustenabilitate. Printr-un performance de poezie, Ada a dezvăluit o perspectivă intimă și emoționantă asupra felului în care oamenii interacționează cu planeta. Gestul ei a avut un efect interactiv în cadrul comunitățiile sale online, și mulți followers au acceptat provocarea de a se transforma în  participanți activi în construirea unui lumi mai sustenanbile.

Campania “Pass the Mic” prin care se prezintă colecția Toamna 2021 TOMMY HILFIGER îmbină perfect elementele moderne cu cele iconice. Bazându-se pe ambițioasa misiune de sustenabilitate a lui Tommy Hilfiger, Waste Nothing și Welcome All, colecția Toamna 2021 TOMMY HILFIGER este realizată folosind și mai multe metode și materiale sustenabile și este disponibilă pe ro.tommy.com și în magazinele selecționate TOMMY HILFIGER.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #TommyHilfiger, #PasstheMic și @TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri, o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com. 

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferă produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.

Credite foto

Ada Gales – fotograf Dragos Ciolac

Dana Rogoz- fotograf Radu Dragomir

6 thoughts on “CAMPANIATOAMNA 2021 TOMMY HILFIGER “PASS THE MIC” ÎN ROMÂNIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.