Infernul pasiunii. Volumul I – Carolina Hills

Infernul pasiunii. Volumul I – Carolina Hills

Cu stilul de scriere al autoarei Carolina Hills eram deja familiarizată, astfel că m-am așteptat la o poveste care să-mi placă. Și, deși în general nu sunt tocmai o cititoare a genului erotic, trebuie să recunosc că am fost tare curioasă de noua serie a autoarei, Infernul pasiunii. Nici de această dată nu am rămas dezamăgită, întrucât autoarea a creat o poveste care mi-a fost pe plac.

Unul dintre principalele lucruri pe care le-am apreciat la această carte este faptul că autoarea a creat o poveste originală, din punctul meu de vedere. În general, când ne gândim la cărți 18+, ne așteptăm deja să dăm peste veșnicul tipar/clișeu: fata cuminte, eventual chiar virgină, și bad boy-ul care sucește toate mințile. Ei bine, autoarea Carolina Hills a ales să depășească acest tipar, ceea ce mi-a plăcut tare mult. E adevărat că avem un fel de bad boy, însă nu în genul celor cu care ne-au obișnuit autorii în general. Iar personajul feminin este departe de a fi fata cuminte și timidă.

Karin și Mase

Karin este o fată de facultate, care a suferit mult. Din cauza unor complexe din copilărie, a ajuns să sufere de bulimie, având nevoie de spitalizare. Acum, chiar dacă arată bine, încă se mai complexează pe seama aspectului fizic. A avut câțiva parteneri, mai degrabă de sex decât relații propriu-zise, însă nu a reușit să găsească un băiat care să o facă să se îndrăgostească sau să se simtă cu adevărat bine.

Mason Cross, zis Mase, este un luptător profesionist, căruia fetele îi cad în pat fără prea mult efort din partea lui. Dincolo de aspectul de luptător, însă, Mase a suferit enorm și are un suflet bun.

La o petrecere a frăției, Karin este convinsă de prietenii săi să joace un joc, în cadrul căruia primește drept provocare să fure tricoul lui Mase din dulapul său de la centrul la care se antrenează. De aici începe „nebunia”, întrucât cei doi ajung să se cunoască, iar din acel moment, soarta pare să îi scoată pe unul în calea celuilalt în permanență.

Infernul pasiunii – un 18+ intens

Nu o să vă dau prea multe detalii despre poveste, deoarece ar strica tot farmecul lecturii. Însă vă asigur că veți avea parte de o lectură intensă. Iar dincolo de scenele erotice, ambele povești – a lui Karin și a lui Mase – merită descoperite. Fiecare dintre cele două personaje are o poveste de viață care îl face pe cititor să devină tot mai curios cu privire la ansamblul cărții și este și mai interesant de urmărit modul în care poveștile celor doi se întâlnesc și se contopesc.

Avem parte de acțiune, dramă și, bineînțeles, erotism cât încape. Dacă sunteți pudici, atunci cartea asta sigur nu este pentru voi. Mie mi-a plăcut tare mult cartea Infernul pasiunii și aștept cu nerăbdare continuarea, chiar sunt curioasă să descopăr în ce direcție se va îndrepta totul.

Cartea Infernul pasiunii. Volumul I de Carolina Hills poate fi comandată de pe site-ul Editurii Vesper Books.

6 thoughts on “Infernul pasiunii. Volumul I – Carolina Hills

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: