Calvin Klein lansează mini-seria video CKunfiltered Jeans – Comunicat de presă

Calvin Klein lansează mini-seria video CKunfiltered Jeans

Prezentată de fashion editor Nell Kalonji, seria de șase videoclipuri răspunde la cele mai căutate întrebări pe Google despre blugi și despre cum pot fi purtați.

Calvin Klein anunță lansarea CKunfiltered Jeans, o serie de șase videoclipuri, prin care se răspunde la cele mai căutate întrebări din Europa pe Google despre blugi. Denimul este esențial în ADN-ul Calvin Klein, iar abordarea din videoclipuri se concentrează pe educarea publicului și construirea încrederii de sine când vine vorba despre purtarea blugilor.

Videoclipurile sunt susținute de o voce puternică în lumea fashion, Nell Kalonji, care este stilist în Londra și membru fondator al Rubric Initiative, o organizație dedicată abordării barierelor care îngrădesc intrarea în industria fashion a unei generații noi de talente. Kalonji își exprimă stilul unic prin șase tematici: blugii de vară, blugii mom, blugii boyfriend / baggy, blugii skinny, blugii colorați și blugii sub genunchi. Aceste teme au fost stabilite în consultare cu Google Creative Works, care a analizat căutările de top pentru întrebările legate de denim din toată Europa.

„Blugii sunt item-ul vestimentar cel mai universal, dar pentru mulți oameni, poate fi copleșitor să găsească mărimea perfectă, țesătura, culoarea sau croiala potrivite”, spune Kalonji. „A fost o experiență care m-a învățat să înțeleg cele mai presante întrebări ale oamenilor despre blugi și mi-a permis să îmi pot exprima propriul stil – sincer și autentic – prin șase look-uri esențiale formate cu ajutorul denimului.”

Narațiunea videoclipurilor este simultan informală și informativă, oferind publicului oportunitatea de a o urmări pe Kalonji cum interacționează cu modelele pe măsură ce construiește look-uri specifice Calvin Klein Jeans. Se vor putea observa piese care celebrează nostalgia anilor ’90 în combinație cu stiluri diferite, precum high-rise, boyfriend, baggy și skinny. Mom jeans de inspirație vintage au talie înaltă și croială conică, în timp ce dad jeans devin atractivi printr-un look slouchy, oversized și confortabil. Croiala versatilă cu talie înaltă și straight fit, care a devenit faimoasă în anii ’80 revine cu o reinterpretare, forma taliei înalte fiind mai fit, lungimea pantalonului încheindu-se chiar la gleznă.  Aceste stiluri sunt completate de o gamă de blugi skinny (de la țesături relaxate la super stretch, care se mulează perfect pe piele), plus stiluri de vară în nuanțe precum alb, albastru deschis, gri.

CKunfiltered: Jeans este cea de-a doua ediție a seriei CKunfiltered, o continuare a seriei de succes CK Unfiltered: Bra Talk din toamna anului 2020. Proiectul reflectă în continuare angajamentul Calvin Klein de a interacționa atât cu publicul nou, cât și cu comunitățile existente prin conținut creativ, neașteptat, creat în urma unei analize digitale care oferă date și informații relevante despre consumatori.

SOCIAL MEDIA:

#mycalvins  @calvinklein  @nellkalonji

instagram.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; youtube.com/calvinklein; facebook.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein

EDITORIAL CREDITS:

Calvin Klein

# # #

###

Despre SARKK S.A.

SARKK S.A., fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate și pe ro.tommy.com.   

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.

2 thoughts on “Calvin Klein lansează mini-seria video CKunfiltered Jeans – Comunicat de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.