Dragoste de mamă – Dani Atkins

Dragoste de mamă – Dani Atkins

După ce am citit romanul Vieți paralele, m-am îndrăgostit de stilul de scriere al autoarei Dani Atkins. Cu toate că scrie povești dramatice, sunt absolut minunate. Iar în cartea Dragoste de mamă, avem parte de o poveste cu adevărat deosebită. Drama se simte încă de la prima pagină, iar pe măsură ce avansăm cu lectura, descoperim amănunte care trezesc în noi diferite sentimente, de la șoc la tristețe și speranță.

Cartea este construită în jurul a două personaje – Beth și Izzy – iar capitolele despre ele alternează, astfel că le descoperim fiecăreia povestea de viață. Desigur, vom descoperi cum se leagă poveștile celor două personaje, însă vă spun din start că nu o să vă ofer acest detaliu sau vreun indiciu care să vă determine să îl ghiciți.

Cine sunt Beth și Izzy?

Beth este fericită alături de soțul ei, Tim. Visul lor a fost să dețină o florărie, iar astfel au deschis Crazy Daisy, de care Beth se ocupă cu toată pasiunea. Și-au dorit și copii, însă soarta le-a fost potrivnică. Însă, cu ajutorul unei clinici de fertilizare, încă mai au speranță că vor putea avea copii. Evenimente cu totul neașteptate le strică însă toate planurile.

Izzy și soțul ei, Pete, se iubesc și au o căsnicie fericită. Îl au pe micuțul Noah, de care sunt încântați, însă Izzy dezvoltă o adevărată obsesie pentru sănătatea micuțului, lucru care le pune căsnicia la încercare. În ciuda răbdării lui Pete, cei doi ajung în punctul în care nu mai văd nicio șansă la o căsnicie fericită, așa cum au visat să aibă.

Beth și Izzy nu se cunosc, deși locuiesc în același oraș. Însă un eveniment important le aduce pe cele două femei față în față, într-o situație care pare fără ieșire pentru ambele. Evenimentul declanșează drama pentru ambele femei, fiecare dintre ele luptând să își asigure fericirea.

Dragoste de mamă – o poveste duioasă despre ce înseamnă a fi mamă

Trebuie să recunosc că m-a impresionat profund cartea Dragoste de mamă. E adevărat că mă așteptam să fie dramă, după ce am citit romanul Vieți paralele, însă chiar și așa am fost surprinsă să descopăr o poveste atât de duioasă. Vă asigur că descrierea de pe copertă nu vă dă deloc indicii despre ce veți afla pe măsură ce citiți cartea.

E adevărat că sunt tentată să vă povestesc ce se întâmplă, însă orice detaliu în plus ar constitui un spoiler și v-ar distruge plăcerea de a descoperi voi singuri întreaga acțiune, citind cartea. Însă vă asigur că veți avea parte de o poveste frumoasă și complexă, în care tristețea este presărată cu speranță, iar deznădejdea, cu iubire.

Vă recomand din suflet să citiți cartea Dragoste de mamă! Veți avea astfel parte de o lectură minunată, care o să vă dea mult de gândit despre ce înseamnă cu adevărat iubirea unei mame pentru copilul ei, despre cum ar fi o mamă capabilă să facă orice este necesar pentru a-și ști copilul bine.

Cartea Dragoste de mamă de Dani Atkins poate fi comandată de pe site-ul Editurii Publisol.

6 thoughts on “Dragoste de mamă – Dani Atkins

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.