Aosom.ro – Pentru schimbări în casa ta și în stilul de viață

Aosom.ro - Pentru schimbări în casa ta și în stilul de viață

Zona de confort nu a ajutat vreodată pe cineva. Ca oameni tindem să explorăm, să ne depășim limite impuse, să încercam lucruri noi, să facem schimbări în viață, în casă și suflet. Cheia progresului este motivația, însă uneori lipsește pe deplin. Timp nu prea mai avem, chef nici atât, preferăm să lenevim în fața Netflixului decât să mergem o oră la sală. Sănătatea trebuie și întreținută dacă ne dorim să o avem cât mai mult timp. Și la fel e și în cazul sănătății psihice. De aceea, este bine să facem mici schimbări în viața noastră pentru a păstra echilibrul. Iată că Aosom vine în ajutorul tău și mai jos regăsești câteva idei pe care le poți aplica.

Fă sport acasă! Alege o bicicletă fitness

După o perioadă îndelungată de carantină și plictiseală maximă, colăceii s-au cam triplat, blugii nu mai vin, iar forța fizică se revede atunci când urci două etaje pe scări – gâfâi mai ceva ca după un maraton. Ca să revii la forma fizică inițială, ce zici să alegi de la Aosom din categoria de biciclete fitness una perfectă pentru casă? Astfel poți face exerciții fizice în fața televizorului în timp ce vizionezi serialul preferat pe Netflix și slăbești în același timp. Regăsești o varietate de modele, chiar și cele pliabile, dacă nu ai prea mult spațiu la dispoziție.

Schimbă decorul casei

Cică se spune că energiile negative stagnează în casă, motiv pentru care trebuie să faci anual mutări ale mobilei, schimbări ale decorului, aruncarea obiectelor de care ți-ai tot zis că poate îți trebuie vreodată la ceva. Au trecut 5 ani, nu-ți trebuie. Menține spațiile locuinței cât mai puțin aglomerate și folosește culori care să-ți relaxeze psihicul.

Poți să alegi de la Aosom dintr-o varietate de piese de mobilier și decorațiuni. Oricând te plictisești de varul de pe pereți poți încerca să realizezi un perete de decor, prin aplicarea unui tapet. Acesta va fi centrul atenției atunci când intră cineva în încăpere. Oglinzile de perete sau podea sunt iarăși un must-have în casă, precum și decorațiunile verzi.

Dacă spațiul este mic, mergi pe decoruri în nuanțe neutre, calde. Spațiul mai mare îți permite să te joci chiar și cu negru și alte nuanțe mai închise. O bibliotecă în care îți menții cărțile preferate organizate și alte obiecte de decor trebuie să fie nelipsită din living.

Accesează www.aosom.ro lasă-te inspirat de peste 200.000 de produse și fă o schimbare a lifestyle-ului tău.

Contact:

clienti@aosom.ro

4 thoughts on “Aosom.ro – Pentru schimbări în casa ta și în stilul de viață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.