Chiar și femeile au nevoie de implant de păr. Dr. Felix este soluția

Chiar și femeile au nevoie de implant de păr. Dr. Felix este soluția

Problemele cu privire la podoaba capilară și mai exact lipsa sau căderea excesivă a părului nu o întâmpină doar bărbații, ci și multe femei se află în această situație neplăcută. Cauze sunt multe, printre care și stresul poate influența destul de mult căderea părului. Alte cauze pot fi cele genetice și orice produse ar folosi nu pot rezolva această problemă.

Cert este faptul că aceste probleme aduc cu ele o stimă de sine scăzută și încrederea scade din ce în ce mai mult. O femeie vrea să se simtă mereu frumoasă, cât mai aranjată, iar părul are influențe majore asupra aspectului, fiind unul dintre cele mai vizibile părți ale corpului. Aceste probleme nu apar doar la podoaba capilară, ci și sprâncenele pot avea un aspect neplăcut din cauza pensatului excesiv, care le-a stricat forma, sau a golurilor, adică părțile în care nu crește sau nu a crescut niciodată părul.

Dr. Felix Hair Implant poate fi soluția pentru tine

Dacă te afli și tu în această situație și cauți o soluție, clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi răspunsul. La această clinică lucrează doar medici ultraspecializați, care utilizează tehnici non-invazive și noi, care aduc rezultatele așteptate. Una dintre tehnicile pe care aceștia le folosesc este cea Q-FUE, care a fost preluată din occident pentru a beneficia și cei de la noi de astfel de procedee.

Aceștia realizează și tehnici de implant par femei atât pentru podoaba capilară, cât și pentru sprâncene și testimonialele a zeci, dacă nu chiar sute de persoane mulțumite atestă rezultatele pozitive ale acestor implanturi realizate aici. Sunt și persoane publice din România care au preferat această clinică în detrimentul celor din afara țării, pentru că au avut încredere și pentru că au înțeles că lucrează excepțional și rezultatele sunt uimitoare.

Persoana căreia i se face implantul nu prezintă sângerări sau cicatrici și își poate continua viața imediat după. Aceste procedee sunt atât pentru a reda aspectul fizic dorit, cât și pentru a reface încrederea în sine, pentru fiecare dintre clienți. Este poate soluția pe care atât de mulți o căutau. Prețul diferă în funcție de complexitatea procedurii și poți cere o cotație, în urma unei consultații online.

Accesează site-ul și vei afla mai multe informații despre cum se realizează procedura și despre echipa care lucrează și care te poate ajuta.

Contact:

 +40 720.254.368

 office@drfelix.ro

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Chiar și femeile au nevoie de implant de păr. Dr. Felix este soluția

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.