Kidscare.ro – ajutorul părinților încă de dinainte să vină bebelușul pe lume

Kidscare.ro - ajutorul părinților încă de dinainte să vină bebelușul pe lume

Kidscare este magazinul online al părinților, ce îi ajută cu pregătirile încă dinainte să se nască bebelușul. Pentru fiecare etapă din viața bebelușului, aici găsiți tot ce vă este necesar. Chiar și mamele pot găsi aici produse ce le vor fi utile, precum pompele de sân. Indiferent de cât de bine credeți că sunteți pregătiți, ceva oricum o să vă lipsească. Iar odată adus bebelușul acasă, sigur nu veți mai avea timp să colindați magazinele. Varianta simplă este să comandați online de la Kidscare. În plus, produsele sunt de o calitate înaltă, sunt 100% originale și primiți garanție timp de 2 ani.

Pompa de sân electrică de la Kidscare.ro – indispensabilă pentru mămici

O pompa de san electrica se va dovedi mai mult decât utilă. Aceasta vă va ajuta să stocați laptele pentru hrănirea ulterioară a bebelușului cu biberonul. Veți avea uneori dureri prea mari, în special dacă ați născut prin cezariană, iar a alăpta bebelușul direct de la sân poate amplifica durerile. În plus, dacă vreți să mergeți la cumpărături, să vă mai relaxați prin oraș la o gură de aer, veți lăsa suficient lapte celor din casă pentru a hrăni bebelușul cât timp sunteți plecată. Veți regăsi la Kidscare pompe de sân electrice cu una sau două ventuze. Acestea au un design inovator, colectând direct laptele în biberoane. Pot fi utilizate cu ușurință atât acasă, cât și la muncă, ideal în momentele în care sunteți relaxată ca laptele să fie mai ușor extras. Puterea de aspirație este reglabilă, astfel încât să vă simțiți cât mai confortabil.

Aceste pompe au 15 nivele de aspirație cu 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție eficientă și 10 nivele de stimulare cu 3 frecvențe ale pompei pentru o extracție confortabilă. Setările pompei imită suptul bebelușului, făcând procesul mai facil. Motorul este silențios, deci se poate utiliza chiar și în camera în care doarme cel mic. Pompa are un design modern, dispune de afișaj LCD, butoane tactile, iar cupa din silicon se mulează perfect pe sân. Pompa nu conține BPA, deci aduce un plus de siguranță.

Mai regăsiți la Kidscare și aparate cu aerosoli, umidificatoare de cameră, termometre, aspiratoare nazale, purificatoare de aer și multe altele pentru sănătatea și igiena adecvată a puiului vostru de om. Descoperiți întreaga gamă de produse de calitate superioară, special concepute pentru bebeluși, accesând site-ul www.kidscare.ro.

Contact:

contact@kidscare.ro

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Kidscare.ro – ajutorul părinților încă de dinainte să vină bebelușul pe lume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.