Special Doors – aspectul ușilor și al parchetului contează mai mult decât ai crede

Special Doors - aspectul ușilor și al parchetului contează mai mult decât ai crede

Poate că acum zeci de ani în urmă nu prea exista așa o mare varietate a ușilor și parchetului și oamenii își montau ce găseau. Însă acum opțiuni sunt nelimitate și indicat ar fi ca, dacă renovezi sau construiești o casă, să acorzi o mare importanță acestor două alegeri. Ușile și parchetul trebuie să se completeze perfect și formează o mare parte din impactul vizual și designul unei încăperi.

Parchetul laminat este în continuare în preferințele oamenilor, fiindcă este frumos ca design, oferind locuinței un aspect elegant, cald, primitor, dar aduce și confort termic la nivelul picioarelor. Dacă în orașul tău nu prea ai găsit variante care să îți placă, comandă dintr-o gamă largă de parchet laminat de la Special Doors, iar aceștia se deplasează oriunde în țară pentru montarea lui, pentru ca lucrul să fie bine făcut până la capăt.

Ce modele de parchet laminat poți găsi aici

Poți găsi aici parchet laminat de 8, 10 sau 12 mm. În acest an se poartă nuanțele calde precum cea a pinului și stejarului, în special în locuințele ce nu sunt foarte spațioase. Poți opta de la Special Doors și pentru parchet laminat în nuanțe gri, dacă ai ales mobila în variații ale acestei nuanțe sau în alte nuanțe ce se potrivesc. Dar dacă ai, de exemplu, o sufragerie mare, poți opta pentru un parchet într-o nuanță maro închis, oferind și mai multă căldură încăperii.

Poți găsi aici parchet laminat cu diverse modele, striații diferite, chiar și cel ce are un aspect mai rustic, ideal pentru o casă construită în același stil. Sau poți opta pentru cele aproape albe, ideale pentru apartamente moderne.

Ce mai poți găsi la Special Doors

După cum au și numele, aici regăsești uși cu adevărat speciale, atât din punctul de vedere al calității, cât și al design-ului. Poți alege de aici atât uși interioare, cât și exterioare. Și gândește-te că cel puțin ușa de la intrare este ca o carte de vizită a locuinței tale, captând atenția tuturor, făcându-i curioși de cum arată interiorul.

Aici sigur vei găsi design-uri care să-ți fie pe plac, de o calitate excepțională, aducând izolare termică și fonică. Cei de la Special Doors colaborează cu producători de renume ai acestei nișe, cum ar fi Maco, Gradde, DOORS BULGARIA, Varpdoors și alții.

Pentru a vizualiza întreaga gamă de produse accesează www.specialdoors.ro.

Contact:

0728.476.634

comenzi@specialdoors.ro

Acest articol este un guest post.

4 thoughts on “Special Doors – aspectul ușilor și al parchetului contează mai mult decât ai crede

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.