Seducție și venin – Maria Philip

Seducție și venin – Maria Philip

Ce ziceți de un epic fantasy presărat cu erotism? Dacă vă place cum sună această combinație, atunci cartea Seducție și venin este pentru voi! O carte destul de scurtă, dar în ciuda dimensiunii reduse, extrem de intensă și captivantă. Pășind în tărâmul magic al lumii lui Selen și Ianus, veți avea parte de o aventură grozavă, care vă va ține cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină. Cel puțin, așa a fost în cazul meu.

Titlul este extrem de inspirat și o să vă dați seama de asta pe măsură ce avansați în poveste. Plasată într-un trecut îndepărtat, când lumea era locuită de amazoane și druizi, povestea captează prin naturalețe și simplitate, prin duritate și erotism,

Selen și Ianus

Pot spune că avem doi protagoniști: Selen și Ianus. Selen este conducătoarea amazoanelor și o adevărată maestră a seducției. Mai mult, chiar, puterea ei de seducție este atât de mare, încât niciun bărbat nu îi poate sta în preajmă fără să fie înnebunit de atracția pentru ea. Selen este stăpână peste Tărâmul lui Venus.

Ianus, pe de altă parte, este un druid dur, puternic și viclean. Este temut atât printre druizi, cât și printre oameni. El este stăpânul regatului Milarose.

Între cele două tărâmuri se află regatul Lycane, condus de către Darius și Diana, doi frați rămași de la o vârstă fragedă responsabili cu conducerea regatului lor. Diana este căzută într-un somn adânc, din care nimeni nu a reușit să o trezească. Darius știe exact ce are de făcut pentru a-și ajuta sora, însă asta îi implică pe Selen și pe Ianus.

Mai multe detalii despre poveste va trebui să aflați singuri, citind cartea. Fiind o poveste destul de scurtă și, totuși, intensă și cu numeroase întorsături de situație, orice detaliu pe care vi l-aș oferi în plus ar putea fi considerat drept spoiler pentru atunci când veți citi cartea.

Seducție și venin – un epic fantasy erotic plin de suspans

Seducție și venin este un epic fantasy erotic plin de suspans, în care protagoniștii au de trecut prin încercări nu tocmai ușoare pentru a obține ceea ce își doresc. Avem ocazia să fim martorii unor jocuri de putere, a jocului de seducție, bineînțeles, precum și a unor strategii bazate pe invidie și dorința de a deține puterea.

Întreaga acțiune este cât se poate de palpitantă, îl ține pe cititor în suspans de la început până la sfârșit. Iar în întregul „război” dintre personaje, se naște și o poveste de iubire pe cât de incredibilă, pe atât de frumoasă, pe cât de imposibilă, pe atât de intensă. În plus, erotismul presară întreaga poveste cu un stil ieșit din comun, cu detalii care demonstrează o imaginație aparte.

Așadar, dacă vă doriți o lectură cu adevărat incitantă, din toate punctele de vedere, vă recomand cu drag să citiți cartea Seducție și venin.

Cartea Seducție și venin de Maria Philip poate fi comandată de pe site-ul Editurii Petale Scrise.

7 thoughts on “Seducție și venin – Maria Philip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: