Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

Indiferent cine ce ar zice, realitatea este că elevii nu au mai fost cu adevărat la școală în ultimii doi ani. Ba orele s-au petrecut online, ba au fost prezenți, dar cu reguli atât de stricte încât s-au simțit orice și oricum, doar elevi, nu. Așadar, putem spune că de un an jumate, elevii au fost în vacanță mai mult decât la școală. Iar asta s-a simțit și în activitățile lor, care au inclus mai mult sau mai puțin sport, în funcție de copil. Dar iată că vacanța se apropie, în sfârșit, de final și cu toții sperăm ca elevii să se întoarcă înapoi la școală în condiții cât mai normale. Și, mai mult decât orice, așteptăm să se întoarcă înapoi la sport.

Asta deoarece atunci când școala s-a petrecut în mediul online, elevii au făcut sport acasă sau n-au făcut deloc, în funcție de cum a gestionat fiecare profesor orele respective. Eu prefer să nu deschid această cutie a Pandorei care a fost școala online pentru fiica mea, pentru că nu despre asta vreau să vorbesc azi. În schimb, m-am gândit să vorbesc despre cum se vor întoarce elevii înapoi la școală și înapoi la sport.

Fiecare școală are propria sa sală de sport, iar în funcție de dotările și spațiul disponibil, profesorii își organizează orele în mod corespunzător. Astfel, unele clase fac fotbal, altele baschet, unii elevi fac handbal sau alții volei. Dar indiferent de tipul de sport pe care îl desfășoară în școli elevii, un lucru este sigur: fiecare elev are nevoie de echipament adecvat.

De unde cumperi echipament la preț accesibil pentru elevii care se întorc înapoi la sport?

Sunt sigură că știi deja că există diverse tipuri de echipament sportiv, special conceput pentru a se potrivi unui anumit tip de sport. Iar dacă ești în căutarea unui echipament la preț accesibil, îl găsești la Decathlon, unde poți lua orice fel de echipament de care are nevoie copilul tău pentru orele de sport odată ce se întoarce înapoi la școală. Pentru a te ajuta să te orientezi, am pregătit o scurtă listă care te-ar putea ajuta să pregătești tot echipamentul necesar copilului tău pentru începerea școlii.

#1 Trening

Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

Bineînțeles, începem lista cu echipamentul esențial pentru orice sport: treningul. Indiferent de sportul pe care îl practică elevii la școală, au nevoie în primul rând de un trening. Poți cumpăra un trening complet sau poți lua îmbrăcămintea sportivă pe piese, cum ar fi separat șort pentru fotbal și tricou.

#2 Încălțăminte sport

Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

În general, profesorii de sport cer anume ca elevii să aibă încălțăminte sport pe care să o poarte doar în sala de sport. Acest lucru se întâmplă din două motive. În primul rând, este esențial pentru oricine să poarte încălțămintea adecvată, în funcție de sportul pe care îl practică, pentru a-i oferi piciorului suportul necesar în funcție de efortul depus. În al doilea rând, sala de sport este, de obicei, amenajată cu o podea special aleasă, iar pentru a o păstra cât mai bine și a rezista în timp, este important ca în sala de sport să se intre doar cu încălțăminte curată și adecvată.

#3 Rucsac

Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

Indiferent dacă orele de sport se desfășoară în sala de sport sau pe un teren de sport exterior, copilul tău are nevoie să își ducă echipament de schimb atunci când merge la orele de sport. De aceea, este important să te asiguri că are și un rucsac pentru sport, pe care îl poți alege în funcție de sportul pe care îl practică și de echipamentul de care are nevoie.

#4 Minge

Copiii adoră să se joace cu mingea, indiferent de vârstă. În funcție de sportul pe care îl practică copilul tău, îi poți lua o minge de fotbal, de baschet, volei sau de tenis, de exemplu.

#5 Palete

Copilul tău practică tenis, badminton sau tenis de masă? Atunci, va avea nevoie și de palete. Găsești o mulțime de modele pentru fiecare dintre aceste sporturi.

În așteptarea sunetului de clopoțel care cheamă elevii înapoi la școală

Având în vedere că mai este foarte puțin timp până când sunetul de clopoțel va chema elevii înapoi la școală, este momentul potrivit să începi să cauți echipamentul sportiv de care va avea nevoie copilul tău în acest an școlar. Poți profita de ofertele „înapoi la școală” de la Decathlon, pentru a lua tot echipamentul necesar la preț accesibil.

8 thoughts on “Vacanța predă ștafeta: elevii se întorc înapoi la școală

  1. Numai oferte și produse minunate la Dechatlon. Sper ca școlarii sa aibă parte de un an școlar normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.