Două topuri și o fustă de la Femme Luxe pentru vara asta

topuri și fustă de la Femme Luxe

Înainte obișnuiam să îmi comand haine de la Femme Luxe destul de des. Însă negăsind produse pe placul meu, am tot amânat o nouă comandă, până am reușit să găsesc câteva haine care să-mi placă. Mi-ar fi plăcut să îmi găsesc iar o pereche de denim shorts, însă n-a fost să fie de data asta. Dar înainte de a vă arăta ce topuri și fustă mi-am luat, în schimb, haideți să vă spun câte ceva despre coletul în sine.

De data asta, a durat ceva mai mult să ajungă coletul la mine, spre deosebire de ultimele dăți. Asta deoarece înainte era trimis prin curier, iar acum a fost trimis prin Poșta Română. Partea bună în toată situația a fost că a ajuns la poșta locală, nu la cea vamală, unde ar fi trebuit să merg peste 40 km să ridic coletul.

Un alt detaliu pe care țin să îl menționez este legat de taxele vamale. În cazul în care nu știați, de la 1 iulie 2021 există o nouă reglementare europeană privind coletele care vin din țări non-UE (cum ar fi China sau UK). Astfel, dacă firma are sediul declarat într-o țară non-UE, chiar dacă are depozite în țări din UE, se plătește o taxă vamală. Aceasta este în valoare de 19% TVA din valoarea declarată a coletului, la care se adaugă o taxă a Poștei. Deși nu este o taxă mare (depinde și de valoarea coletului, desigur), este bine să știți de ea înainte de a comanda produse din afară, pentru a nu avea surprize când primiți coletul.

Două topuri de la Femme Luxe pentru zile caniculare

Navigând pe site, am găsit o mulțime de rochii, atât white dresses, cât și black dresses, unele mai frumoase decât altele. Tentația de a mai adăuga încă o rochie în comandă a fost destul de mare, dar apoi m-am gândit la câte rochii frumoase zac nepurtate în dulap. Sunt frumoase toate, însă rochiile de la Femme Luxe mi se par, în marea majoritate, mai potrivite pentru ocazii sau ieșirile în oraș, iar eu nu mă încadrez la acestea. Cu siguranță nu ar merita purtate până la magazin sau bunici, nu?

Așadar, în final am optat pentru două topuri scurte, deși în general le evit. Mi-au plăcut în primul rând culorile și, sincer, am sperat să nu fie prea scurte și decoltate. Ei bine, sunt exact cum nu aș fi vrut, dar după ce le-am văzut, am decis că sunt perfecte pentru zilele caniculare de care am avut parte din plin în această vară.

Primul este acest top Rose Slinky Halter Neck Ruched Tie Detail Crop Top – Frida, care mi-a plăcut în special pentru culoarea sa. Este cam scurt și decoltat pentru gusturile mele, însă o prietenă virtuală mi-a dat ideea de a-l purta peste o cămașă și chiar voi încerca asta, dar la toamnă. (Mulțumesc, Nicoleta!)

Al doilea dintre cele două topuri de la Femme Luxe este Lilac Ruched Ribbon Strappy Crop Top – Gia. Și acesta este scurt și decoltat, dar parcă mai purtabil. Îmi place să îl port cu blugi scurți și sandale fără toc. Este confortabil, iar culoarea sa chiar îmi place mult.

Fustă neagră din piele ecologică

Ultima alegere din acest colet a fost fusta Black Faux Leather Pleated Skirt – Shiva. În pozele de pe site, fusta părea mai scurtă, dar m-am bucurat să văd că nu e chiar atât de scurtă. Astfel, o pot purta liniștită. Are un model plisat, care nu mă avantajează în mod deosebit, dar m-am obișnuit să port ce îmi place și mă face să mă simt confortabil, exact cum e și cazul cu această fustă. Este ușor elastică. Singurul său minus este că, fiind din piele ecologică, nu lasă pielea să respire.  

Două topuri, o fustă și o comandă destul de reușită

Deși cele două topuri și fusta din această comandă nu m-au încântat la fel de mult ca hainele din alte comenzi anterioare de la Femme Luxe, pot spune că sunt destul de mulțumită cu alegerile mele. Voi purta cu siguranță fusta, dar și cele două topuri, mai ales dacă mai continuă vara aceasta caniculară, care la noi s-a resimțit din plin aproape în fiecare zi, începând de prin mai-iunie.

Vouă cum vi se par alegerile mele?

8 thoughts on “Două topuri și o fustă de la Femme Luxe pentru vara asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.