Produsele mele preferate Yves Saint Laurent

Produsele mele preferate Yves Saint Laurent

În ultima perioadă, am făcut o adevărată colecție de parfumuri și, deși îmi plac majoritatea, trebuie să recunosc că sunt câteva care m-au cucerit iremediabil. Iar unul dintre brandurile mele preferate în materie de parfumuri a devenit, fără îndoială, Yves Saint Laurent. Parfumurile acestui brand sunt parfumuri de lux, elegante și rafinate.

Cu toate că mai am câteva parfumuri Yves Saint Laurent în wishlist, deocamdată mă mulțumesc cu cele două din colecția mea: Libre și Black Opium. Despre aceste două parfumuri vreau să îți vorbesc azi.

Yves Saint Laurent Libre

Parfumul Yves Saint Laurent Libre este preferatul meu, fiind un parfum floral, fructat. Adevărul din spatele său este că îmi amintește de un parfum pe care l-am adorat în adolescență și pe care nu l-am mai găsit de atunci. Așadar, îmi bucură simțurile de fiecare dată când îl folosesc. În plus, este și preferatul soțului meu, el fiind extrem de sensibil când vine vorba despre parfumuri. Fiind alergic la parfumuri, adevărul este că adeseori ajung să îmi aleg parfumurile în funcție de el, pentru a nu-i face rău.

Libre este un parfum dedicat femeii puternice și sigure pe sine. Este ideal pentru ocazii speciale, însă recunosc că eu îl port adeseori fără vreo ocazie. Notele sale de vârf sunt óleo de lavanda francesa, petitgrain – ulei de portocală amară, coacăze negre, ulei de mandarină. Notele de inimă sunt floare de portocal, iasmină de India, iasomie Sambac, lavandă. Notele de bază sunt ambră, lemn de cedru, vanilie Madagascar, mosc.

Eu îl văd ca fiind un parfum de lux, elegant și stilat, cu o aromă subtilă și plăcută. Ador totul la acest parfum, de la mirosul său deosebit, la ambalajul elegant.

Yves Saint Laurent Black Opium

Parfumul Yves Saint Laurent Black Opium se numără, de asemenea, printre preferințele mele, ceea ce nu este deloc surprinzător având în vedere că ador parfumurile orientale, grupă din care face parte și acest parfum. Mi se pare un parfum senzual și puternic. Atunci când îl folosesc, mă simt mai încrezătoare în propriile forțe. Partea bună este că și acesta îl pot folosi în preajma soțului fără a-i provoca stări de rău. Așadar, îmi este clar că parfumurile Yves Saint Laurent sunt perfecte pentru mine, nu doar pentru că îmi plac enorm, ci și pentru că nu activează alergia soțului la mirosuri.

Black Opium este un parfum dedicat femeii energice și încrezătoare. Este ideal pentru seară, ocazii speciale și întâlniri, însă eu îl port pe timpul zilei. Notele sale de vârf sunt piper roz, flori de portocal. Notele de inimă sunt cafea, iasomie. Notele de bază sunt cedru, vanilie, patchouli.

Un alt parfum de la acest brand în wishlist

Unul dintre parfumurile din wishlist este Yves Saint Laurent Mon Paris, pe care probabil o să mi-l iau cât de curând. Am o mostră a acestui parfum și, la fel ca și celelalte parfumuri de la acest brand, m-a cucerit din prima. Este un parfum perfect pentru fiecare zi. Notele de vârf sunt zmeură, bergamotă, portocală, pară, căpșună. Notele de inimă sunt floare de portocal, iasomie Sambac, datura, bujor. Notele de bază sunt cedru, mușchi, mosc alb, patchouli, ambroxan.

Tu ai folosit vreunul dintre parfumurile Yves Saint Laurent? Ce produs preferat ai de la acest brand?

6 thoughts on “Produsele mele preferate Yves Saint Laurent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.