Logo-Armonia de acasă – Mădălina Orian – Comunicat

Logo-Armonia de acasă
  • Serie: Logo-armonia de acasa (2 volume)
  • Autor: Mădălina Orian
  • Titlu volumul I: De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special
  • Titlu volumul II: De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor
  • Categoria: Carti in limba romana; Motivational/Inspirational; Dezvoltare personala/Self-Help; Memorii/Biografii; Sanatate/Nutritie
  • Nr. pagini: 288
  • An apariție: 2021
  • Editura: QUARTO
  • Format: 130×200 mm
  • Ediție: Paperback
  • ISBN: 978-606-95065-5-4

 

Logo-armonia de acasă – vol.I – Sinopsis

Logo-armonia de acasă este o carte care îți devine acel prieten la care simți că poți apela oricând, la orice oră, cu toată încrederea, chiar dacă nu și-a propus să țină loc de psiholog, terapeut al limbajului sau psihoterapeut.

Mădălina Orian este mama a doi copii minunați, Daria și Filip. Și este mama unui copil special. Fetița ei s-a născut cu cheilopalatoschizis. Prin această carte ea te invită pe tine și pe toți părinții de copii speciali într-o călătorie, la capătul căreia fiecare va realiza că un diagnostic nu înseamnă că totul a luat sfârșit. Ba chiar, tu, părintele de copil special, vei simți că ai dreptul la o viață normală, deoarece aceasta este o stare pe care fiecare și-o creează, nu un standard.

În acest prim volum, De la copilul meu, la copilul din mine – Ce am învățat fiind părinte de copil special, autoarea își deschide, cu sinceritate, sufletul în fața noastră și vorbind din propria experiență ne oferă o incursiune în propriul nostru suflet cu ajutorul informațiilor din sfera parapsihologiei, spiritualității și psihoterapiei.

“Sunt un părinte special nu pentru că am un copil special, ci pentru că am onoarea să învăţ lecţia iubirii şi lecţia răbdării de la acest copil minunat şi sunt fericită că acest copil m-a ales să-i fiu mamă.” – Ioana Mădălina Orian

Logo-armonia de acasă – vol.II – Sinopsis

Logo-Armonia de acasa

Odată ce s-a împăcat cu diagnosticul Dariei și și-a regăsit copilul interior, Mădălina Orian a decis să privească totul cu iubire și să îmbrățișeze cu ambele mâini viața, indiferent cât de atipică îi este.

Convinsă fiind că doar prin dragoste apar progrese și dornică să își ajute ambii copii cât de mult poate, a absolvit masteratul Terapia limbajului și audiologie educațională și a dat naștere termenului de Logo-armonie. Un termen prin care vrea să arate că logopedia nu se realizează doar în cabinetul de terapie, cu instrumente și metode foarte riguroase. Că orice terapie, inclusiv cea a limbajului, poate fi continuată și acasă, cu iubire și în armonie.

Astfel, volumul De la părinte, la părinte-terapeut – Logopedie practică, pe înțelesul tuturor, cuprinde un set de instrumente și informații științifice, studii de caz și aplicații concrete din sfera logopediei și psihopedagogiei, folosind un limbaj accesibil oricui, cu termenii științifici explicați.

“Ți-am oferit din experiența mea pentru ca tu să ai curajul să pornești astăzi cel mai benefic și plin de iubire proces de recuperare a copilului tău. Dacă eu am reușit, îți garantez că și tu reușești!” – Ioana Mădălina Orian

Cumpără acum

Seria Logo-armonia de acasă
Logo-armonia de acasă – vol. I
Logo-armonia de acasă – vol. II

Contactează autorul


Website
Facebook

4 thoughts on “Logo-Armonia de acasă – Mădălina Orian – Comunicat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.