Haine de bărbați la Newchic Summer Sale 2021

Haine de bărbați la Newchic Summer Sale 2021

Despre site-ul Newchic am mai povestit și cu alte ocazii, iar acum a sosit momentul să îți spun despre cea mai nouă promoție de pe site, mai exact, Newchic Summer Sale 2021. Adică, te poți bucura de reducerile verii la produsele preferate. În cadrul acestei promoții, poți beneficia de o reducere de $10 la comenzi de peste $70, reducere de $30 la comenzi de peste $120 și reducere de $40 la comenzi de peste $160. Sună bine, nu-i așa?

Și pentru că de obicei ne concentrăm atenția asupra hainelor pentru femei, pentru azi mi-am propus să îți arăt câteva haine de bărbați pe care le poți cumpăra la prețuri extraordinare cu ocazia reducerilor din cadrul Newchic Summer Sale 2021. Reducerile din această categorie se ridică până la 60% din preț.

Pijama pentru bărbați la Newchic Summer Sale 2021

În categoria de pijamale pentru bărbați sunt o mulțime de modele dintre care să alegi, de la simpli pantaloni scurți la seturi fie scurte, fie lungi. Și în ceea ce privește materialul, ai numeroase opțiuni la dispoziție, cum ar fi bumbac, mătase sau satin. Găsești modele simple, casual, sau modele de lux, astfel încât să alegi pijamaua care ți se potrivește și să îți asiguri un somn odihnitor și plăcut. De exemplu, dacă îți plac pijamalele din satin, vei găsi în categoria mens satin pajamas o mulțime de modele pe gustul tău.

Cămăși pentru bărbați la Newchic Summer Sale 2021

Dacă îți place să porți cămăși, atunci te vei bucura să afli că în categoria de reduceri Newchic Summer Sale 2021 găsești o mulțime de modele deosebite, de la cele mai simple, la cele mai colorate și deosebite. Am ales pentru tine trei categorii pe care să ți le prezint.

Prima categorie care mi-a atras atenția este cea de cămăși patchwork – patchwork shirt. Dacă îți plac cămășile ieșite din comun, combinațiile de forme și culori, atunci cu siguranță această categorie este pentru tine. În această categorie găsești cămăși care îmbină diferite modele, forme și culori, pentru a obține un rezultat inedit și care atrage toate privirile.

Dacă, în schimb, preferi cămășile cu dungi, atunci categoria aceasta, denumită men stripe shirt, este pentru tine. Și aici găsești o mulțime de modele, de la cele mai simple, la modele cu adevărat deosebite. Fie că preferi o cămașă în culori neutre sau una cât mai colorată, ai toate șansele să o găsești în această categorie.

O altă categorie demnă de luat în considerare de către iubitorii de cămăși de bărbați este cea de cămăși cu carouri, mens plaid shirt. De la carouri mici la carouri mari, perfect simetrice sau asimetrice, simple sau completate de diverse modele, vei vedea o varietate de cămăși în această categorie. Cu mâneci lungi sau scurte, cămășile din această categorie sunt perfecte pentru orice sezon.

Reduceri și oferte speciale

Alături de categoriile pe care ți le-am prezentat, pe site mai găsești o mulțime de alte categorii care s-ar putea să îți atragă atenția. Promoția Newchic Summer Sale 2021 începe în 5 iulie 2021, iar în cadrul ei beneficiezi de promoții și oferte diverse. De exemplu, alături de ofertele despre care ți-am spus la început, mai găsești și produse cu preț sub $9.99 sau diverse reduceri la achiziționarea a două sau trei produse. Te invit să accesezi site-ul și să găsești ofertele care ți se potrivesc.

10 thoughts on “Haine de bărbați la Newchic Summer Sale 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.