Persil Deep Clean Plus Active Fresh – un detergent care te face să-ți dorești să speli rufele mai des

Persil Deep Clean Plus Active Fresh – un detergent care te face să-ți dorești să speli rufele mai des

Recent am avut ocazia de a testa noul Persil Deep Clean Plus Active Fresh, promovat ca fiind cel mai bun detergent Persil de până acum. În coletul meu s-au regăsit: o cutie de Persil discs 4 in 1, 11 capsule; o sticlă de Gel Universal Persil 1 litru, 10 mostre capsule Persil discs pe care le-am dat prietenilor și materiale promoționale – o sacoșă bio Persil și un breloc Persil. După ce am testat noile produse pentru o perioadă, este momentul să împărtășesc cu voi impresiile din perioada testării.

Cu brandul Persil sunt familiarizată de mult și am aproape tot timpul în casă detergent Persil, fie capsule, fie lichid. În opinia mea, este un detergent de top, curăță excelent și are un parfum tare plăcut. Iar noua formulă, Persil Deep Clean Plus Active Fresh, este una grozavă, întrucât parfumul este parcă și mai intens și mai persistent decât în cazul altui detergent Persil. Sinceră să fiu, dacă ar fi să aleg între capsule și lichid, nu aș ști pe care dintre ele să le menționez ca fiind preferatele mele. Adevărul este că le folosesc în paralel, ambele plăcându-mi la fel de mult.

Un lucru este cert și consider că exprimă cel mai bine părerea mea despre noul Persil Deep Clean Plus Active Fresh: deși înainte spălatul hainelor nu era tocmai o activitate preferată de-ale mele, de când folosesc acest detergent, m-am trezit adeseori căutând haine și așteptând cu drag să se adune măcar pe-aproape de o mașină, pentru a putea spăla.

Ce aduce nou detergentul Persil Deep Clean Plus Active Fresh?

Detergentul Persil Deep Clean Plus Active Fresh este creat cu o tehnologie unică de curățare în profunzime. Datorită acestei tehnologii, detergentul pătrunde în profunzimea petelor, reușind să îndepărteze chiar și cele mai dificile pete. Combinația unică de enzime din această tehnologie permite ca detergentul să scoată petele încăpățânate, chiar și atunci când spălăm hainele la temperaturi mai mici, de până la 20° C. În plus, datorită efectului Active Fresh, le oferă hainelor prospețime de lungă durată.

Dincolo de efectul său vizibil, adică de curățarea în profunzime și de parfumul proaspăt și plăcut, detergentul Persil este prietenos cu mediul înconjurător. Astfel, ambalajul detergentului conține o cantitate redusă de plastic, pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon. Capsulele Persil vin în ambalaje reciclabile, iar învelișul lor este 100% solubil în apă.

În cazul meu, testul suprem pentru detergentul Persil Deep Clean Plus Active Fresh a fost dat în cazul unor încălțăminte de-ale Denisei. Recent, mama mea i-a cumpărat o pereche de încălțăminte croșetate, în nuanța coral, cu talpă de teniși. Toate bune și frumoase, doar că la ziua cumnatului meu, Denisa s-a jucat cu verișoara ei în nisip. Are rost să vă explic cum au arătat pantofii ei croșetați? A doua zi, am decis să îi pun la spălat, cu Persil, desigur, dar nu-mi făceam prea mari speranțe în privința lor. Ei bine, când i-am scos din mașina de spălat, arătau ca noi, ceea ce m-a bucurat nespus. Erau din nou impecabili, fără pete și fără urmă de murdărie.

Voi ați folosit detergentul Persil Deep Clean Plus Active Fresh?

8 thoughts on “Persil Deep Clean Plus Active Fresh – un detergent care te face să-ți dorești să speli rufele mai des

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.