Oja Catrice este preferata mea în acest sezon

Oja Catrice este preferata mea în acest sezon

Obișnuiesc să îmi fac unghiile cu lac de unghii destul de rar, din comoditate și pentru că oja îmi sare de pe degete în câteva ore, maxim o zi. Recent însă, navigând pe Notino, am dat peste oja Catrice ICONails, care promite să ofere rezistență. Tentată de multitudinea de nuanțe deosebite, am cedat și am comandat patru nuanțe care mi s-au părut perfecte pentru vară. Mă tentase și oja OPI, însă am zis că o las pe data viitoare, mai ales că sunt deja familiarizată cu brandul Catrice.

De cum a ajuns coletul, am și fost curioasă să testez noua mea ojă. Și, cedând din nou tentației, după 2-3 zile am șters oja actuală și am trecut la următoarea nuanță, nerăbdătoare să le văd cât mai repede pe toate. Trebuie să spun că m-am îndrăgostit din prima de oja Catrice și nu regret că mi-am luat din start patru nuanțe, ci doar faptul că nu am luat mai multe. Totuși, mai este timp, voi mai da cu siguranță și alte comenzi și atunci voi alege și alte nuanțe.

Ce promite oja Catrice ICONails?

Recunosc că am obiceiul să citesc descrierile produselor cosmetice înainte de a le comanda, pentru a vedea dacă mi se potrivesc, dacă sunt ceea ce am nevoie sau îmi doresc. Așa am ajuns să aleg oja Catrice ICONails. Iată ce promite:

  • Are o formulă persistentă, care oferă un finisaj de gel lucios, timp de până la 7 zile.
  • Are un complex shock-shield, care îi oferă ojei flexibilitate și rezistență la jupuire. Datorită acestui complex, oja Catrice ICONails acoperă unghiile cu un strat rezistent, care previne ciobirea lacului.
  • Are o tehnologie inovativă care îi conferă luciu și rezistență, astfel că nu necesită aplicarea de top coat.
  • Are o pensulă profesională, care permite o aplicare precisă și accelerează uscarea.
  • Este un produs potrivit pentru vegani.
  • Are o compoziție îmbogățită cu extract de açai, care hrănește unghiile și le oferă hidratare, flexibilitate și un aspect îngrijit.

Care sunt impresiile mele în urma utilizării?

Țin să menționez încă de la început că sunt destul de nepricepută în domeniul manichiurii. Astfel, o ojă care pentru altele este excelentă are șanse ca la mine să nu dea aceleași rezultate. Cu toate astea, oja Catrice ICONails chiar m-a fermecat din prima. A rezistat câteva zile pe unghii, cu toate că am stat cu mâinile în apă destul de mult. Se usucă repede după aplicare, astfel că am reușit performanța de a nu-mi distruge manichiura imediat după ce am făcut-o, lucru total caracteristic mie.

Este chiar ușor de aplicat, pensula îmi place tare mult, nefiind foarte groasă. Nuanțele sunt superbe. Și, că tot am ajuns la capitolul nuanțe, să vă spun și care sunt cele patru pe care le-am luat:

  • 63 Early Mornings, Big Shirt, Perfect Nails
  • 95 You Keep Me Brave
  • 108 Pastel Lemon
  • 110 Grapeful

Per total, mă declar mulțumită de alegerea mea, atât în ceea ce privește oja, cât și nuanțele. Având în vedere că de obicei oja stă pe unghiile mele maxim o zi înainte să se ciobească, eu zic că 2-3 zile de ojă perfectă este o adevărată realizare pentru mine. Rezistența sa pe unghii este și motivul principal pentru care oja Catrice ICONails a devenit rapid preferata mea în acest sezon.

Voi ați folosit-o? Care dintre nuanțele pe care mi le-am ales vă place cel mai mult?

10 thoughts on “Oja Catrice este preferata mea în acest sezon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.