1 pătură. 2 fețe. 3 întrebuințări

1 pătură. 2 fețe. 3 întrebuințări

Dintotdeauna mi-au plăcut păturile pufoase, catifelate, iar recent am descoperit că site-ul bebebliss.ro are și produse pentru mămici, nu doar pentru bebeluși. Am navigat puțin pe site și am găsit o mulțime de lucruri interesante, iar categoria Casă și grădină mi-a atras atenția în mod deosebit. Dintre numeroasele produse interesante, care parcă se cereau adăugate în coșul de cumpărături, cel mai tare m-a convins o pătură, despre care o să vă și povestesc puțin în acest articol.

Modelul acesta de pătură pufoasă și călduroasă 160×200 cm pentru 2 persoane este disponibil pe mai multe culori, însă eu am optat pentru Shaggy mint. Recunosc că primul lucru care mi-a atras atenția la această pătură a fost faptul că este descrisă ca fiind pufoasă și călduroasă. Și, chiar dacă e vară acum, știm că (din păcate!) nu ține mult căldura, așa că deja mă gândesc la serile reci în care mă voi ghemui în fotoliu, cu pătura pe mine și o carte în mână.

Această pătură are două fețe, ambele călduroase și catifelate. Unul dintre principalele sale avantaje este faptul că nu necesită călcare. În plus, poate fi folosită pe ambele fețe. Dimensiunea sa este de 160×200 cm, iar lungimea firelor este de 2 cm.

3 întrebuințări pentru această pătură pufoasă

Să știți că titlul nu este ales la întâmplare. Mai exact, în articolul de azi vă vorbesc despre o pătură cu două fețe, căreia i-am găsit trei întrebuințări. Despre aceste întrebuințări vă spun în rândurile care urmează.

1. Pătură folosită ca… pătură

Evident, nu? Principala sa utilizare este aceea de a te acoperi în serile răcoroase. Cum spuneam anterior, visez la momentul în care să mă cuibăresc în fotoliu, cu o carte bună în mână și ferită de frig sub această pătură pufoasă.

2. Husă pentru fotoliu sau canapea sau cuvertură pentru pat

Datorită aspectului său plăcut și a culorii frumoase, această pătură este perfectă pentru a fi folosită ca husă pentru fotoliu sau canapea, precum și drept cuvertură pentru pat. Recunosc că am crezut că o voi putea folosi drept cuvertură pentru pat, însă s-a dovedit a fi cu o idee mai îngustă decât aș fi avut nevoie.

3. Decor pentru poze

Am lăsat la final întrebuințarea mea preferată, aceea de decor pentru poze. De ceva vreme am început să caut tot soiul de obiecte care mi-ar putea fi utile drept recuzită pentru pozele cu diverse produse sau cărți. Am deja un covoraș pufos, roz, iar pătura aceasta albastră este perfectă pentru poze. Este suficient de mare, catifelată și are o culoare minunată, ceea ce creează un fundal perfect pentru diferite poze. Așadar, vă asigur de pe acum că veți vedea această pătură destul de des în pozele mele de acum înainte.

Acestea sunt cele trei întrebuințări pe care le-am găsit eu pentru această pătură pufoasă. Voi mai aveți și alte idei? Cum vi se pare alegerea mea și ce alte obiecte v-au atras vouă atenția pe site-ul bebebliss.ro?

8 thoughts on “1 pătură. 2 fețe. 3 întrebuințări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: