Infidelii – Daniela Faur

Infidelii

Cred că nu mai este o noutate pentru nimeni că îmi place enorm cum scrie Daniela Faur. Are un talent excepțional, datorită căruia cărțile ei mă captivează total. Iar dacă Infidela mi-a plăcut tare mult, acum a venit în sfârșit momentul să descopăr continuarea, odată cu apariția volumului Infidelii, al doilea volum al seriei.

În acest nou volum, autoarea își păstrează stilul plăcut, cu o ușoară notă de auto-ironie a personajelor, cu umor și replici de-a dreptul delicioase. Însă ceea ce le face personajelor sale întrece orice așteptări! Nu a avut deloc milă de ele, le-a trecut prin toate stările posibile, le-a dat o lovitură după alta, le-a supus suferinței, ca apoi să le urce pe cele mai înalte culmi ale fericirii.

Cartea este scrisă din perspectivele celor două personaje – Ela și Sebastian – care se succed pentru a ne oferi o imagine completă asupra poveștii. Reușim să aflăm povestea amândurora, prin ochii fiecăruia. De la amândoi aflăm cum au trecut peste povestea care i-a legat și ce s-a întâmplat cu viețile lor în continuare. Povestea se desfășoară, de asemenea, pe două planuri – trecut și prezent.

Disclaimer: Deși mă străduiesc să nu dau spoilere, anumite detalii menționate ar putea da de gol detalii din primul volum. Așadar, dacă nu ai citit primul volum, ar fi o idee să îl citești înainte de a continua să parcurgi această recenzie.

Ela și Sebastian se reîntâlnesc

După evenimentele din primul volum, Ela și Sebastian se despart, iar drumurile lor nu se mai intersectează mai bine de doi ani. Fiecare își continuă viața, într-un fel sau altul. Viața Elei ia o întorsătură total neașteptată pentru ea, motiv pentru care, atunci când se reîntâlnește pur întâmplător și surprinzător cu Sebastian, nu știe cum să procedeze. Inima o cheamă înspre el, însă viața ei din prezent ar putea fi o piedică în calea unei noi relații între ei.

De cealaltă parte, Sebastian și-a refăcut și el viața. Cu toate astea, deși nu vrea să devină iar un infidel, reîntâlnirea cu Ela îi redă speranța de a găsi iubirea la care a sperat atât de mult timp. Ela îl atrage din toate punctele de vedere, însă până și el își dă seama că femeia visurilor lui îi ascunde un secret. Tot ce bănuiește este că în viața ei există un nou bărbat.

Infidelii – o carte plină de surprize

Volumul Infidelii ne oferă surpriză după surpriză, de la începutul cărții și până la final. Exact ca în primul volum, au fost personaje pe care le-am îndrăgit din prima clipă, precum și personaje care mi-au fost extrem de antipatice. Avem parte de emoții diverse, alături de cele două personaje principale. De la tristețe la bucurie, de la neîncredere la speranță, trecem, împreună cu Ela și Sebastian, prin toate stările posibile.

Un lucru pe care l-am remarcat pe parcursul lecturii este că Daniela a evoluat enorm față de primul volum. Deși Infidela este o carte grozavă, în Infidelii se simte o evoluție pe care pot doar să o laud. Așadar, vă îndemn să citiți Infidelii. Mai ales dacă ați citit Infidela, sunt sigură că vă doriți să descoperiți continuarea poveștii. Vă asigur că veți avea parte de o lectură captivantă, incitantă și plină de surprize – mai mult sau mai puțin plăcute pentru cele două personaje.

Cartea Infidelii de Daniela Faur poate fi comandată de pe site-ul Editurii Quantum Publishers.

8 thoughts on “Infidelii – Daniela Faur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.