De 120 de ani, Milka asigură momente de tandrețe

De 120 de ani, Milka asigură momente de tandrețe

Oare este cineva care să nu fi mâncat măcar o dată ciocolată Milka? La noi, produsele acestui brand sunt întotdeauna prima alegere când vine vorba de ciocolată. E adevărat că de-a lungul timpului am mâncat și diverse dulciuri Milka, însă recent am avut ocazia să testăm o gamă mai largă de produse ale brandului. Testarea a avut loc cu prilejul aniversării a 120 de ani de Milka.

@evaancahamza

Unboxing colet Milka, cu ocazia aniversării a 120 de ani de ciocolată cu tandrețe. ❤#milka #ciocolata #milkaromania #lovemilka

♬ Is This Love – Bob Marley & The Wailers

Iată ce produse am testat în cadrul campaniei:

 • Milka Alpine Milk
 • Milka Dark Milk Alpine Milk
 • Milka Almond
 • Milka Strawberry Cheesecake
 • Milka Oreo White
 • Milka Peanut Caramel
 • Milka Bubbly White
 • Milka Moments Assorted
 • Milka Just for you pralines
 • Milka Choco Crème
 • Milka Brownie
 • Milka Oreo Cookie Sensations
 • Kit Aniversar (Farfurie si rețetă tort aniversar Milka)

Acum, nu știu cum sunteți voi, însă la noi ciocolata Milka face parte din rutină, să zic așa, și cred că am testat până acum cam toate sortimentele de ciocolată de la acest brand, fie că vorbim despre tablele mici sau cele mari. Iar mai nou, când cumpărăm ciocolată, de cele mai multe ori apelăm la tablele mari, Mmmax.

Milka are doar produse delicioase și perfecte pentru momente tandre

Cu ocazia aniversării a 120 de ani de Milka, am fost curioasă să citesc puțin despre povestea brandului. Am descoperit informații interesante despre cum a început acest brand, care azi este atât de cunoscut și iubit. De exemplu, o informație de interes pentru noi este că brandul a fost lansat oficial în România în 2002, adică în urmă cu 19 ani.

Motto-ul brandului este „Îndrăznește să fii tandru”. Prin produsele sale delicioase, promovează ideea de tandrețe, de bunătăți oferite din inimă pentru cei dragi. Și, să fim sinceri, chiar este tandru să savurezi un pătrățel de ciocolată Milka, alături de familie sau prieteni. Sunteți de acord cu mine?

Milka

Dintre produsele din colet, cele cu ciocolată nu ne erau străine, însă în ceea ce privește deserturile, chiar nu le gustasem înainte. Am fost în special curioasă de biscuiții Choco Crème, mai ales că întotdeauna mi-au plăcut biscuiții cu cremă de ciocolată. Trebuie să recunosc că au fost cea mai plăcută surpriză din colet, în ceea ce mă privește, deoarece am descoperit biscuiți cu un strat generos de cremă de ciocolată și cu un gust deosebit de bun. Desigur, nici celelalte deserturi nu sunt mai prejos, motiv pentru care a fost necesar să pun cutia pe dulap, pentru a mă asigura că nu „topim” toate dulciurile în două zile.

În kit-ul aniversar am avut și o farfurioară deosebit de simpatică, pe care am și folosit-o pentru a savura deserturile din colet. Rețeta m-a tentat, însă nu am testat-o încă, pentru că timpul nu mi-a permis în această perioadă să mă joc în bucătărie pe cât mi-aș fi dorit. Totuși, în august va fi ziua Denisei, așa că probabil voi testa atunci și rețeta de „Tort Mousse foarte cremos cu ciocolată Milka”. Desigur, voi reveni cu rețeta și cu poze.

Eu îi urez brandului un sincer „La mulți ani!”, cu cât mai multe produse delicioase și pe placul pofticioșilor. Iar vouă vă doresc momente infinite de tandrețe cu cei dragi!

9 thoughts on “De 120 de ani, Milka asigură momente de tandrețe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.