How to reach your writing goals like a pro – M.C. Simon

How to reach your writing goals like a pro – M.C. Simon

Sunt scriitoare de conținut de aproape opt ani, blogger de aproape cinci. În tot acest timp, nenumărate persoane (familie, prieteni, cunoștințe din online) m-au întrebat când voi scrie prima carte. Am răspuns de fiecare dată că încă nu simt că este momentul, că e una să scrii articole și cu totul altceva să scrii o carte. Cu toate astea, m-am bucurat să am ocazia neprețuită să citesc cartea How to reach your writing goals like a pro. Iar citind-o, pot spune că m-am regăsit cumva printre cuvinte, pentru că autoarea ne spune că sunt mulți care își doresc să scrie, dar le lipsește curajul. Cuvintele ei m-au pus pe gânduri și am ajuns să mă întreb dacă nu cumva sunt și eu printre cei cărora le lipsește curajul și ambiția de a scrie o carte.

Acum, nu zic că o voi și scrie după ce am citit cartea aceasta, însă cert este că tot m-am bucurat de un ghid excelent, care m-a ajutat să înțeleg cât este de simplu să devii scriitor de succes, urmând câteva reguli de bază. Pentru că despre asta este cartea aceasta. Mai exact, autoarea ne oferă un ghid simplu de înțeles și de pus în practică, unul cu ajutorul căruia oricine își dorește să scrie o carte poate să înceapă să pășească pe drumul scriitorilor.

Cartea este în limba engleză, însă dacă ai cunoștințe de bază a limbii engleze, sunt sigură că vei putea citi și înțelege acest ghid, fiind scris într-un limbaj la îndemâna oricui care s-a întâlnit măcar ocazional cu limba engleză.

How to reach your writing goals like a pro – un ghid pas cu pas care te ajută să devii autor publicat

În cartea How to reach your writing goals like a pro, autoarea ne vorbește sincer și deschis despre toate fricile pe care le poate avea o persoană atunci când își dorește să scrie și să publice o carte. În același timp, ne încurajează că putem fi și face orice ne dorim, cu doar puțină ambiție și încredere în noi, cu puțin antrenament și urmând câteva tehnici ușoare de relaxare.

Ghidul conține șapte pași de bază pe care trebuie să îi urmezi pentru a deveni autor publicat. Fiecare pas este descris într-un capitol dedicat și conține toate informațiile necesare care să te ajute să înțelegi exact ce ai de făcut. Alături de aceștia, bonusul constă într-un plan detaliat de acțiune pentru scrierea unei cărți non-fiction, plan care constă în cincizeci de pași opționali pe care îi poți urma în calea ta către publicare.

Simplu, detaliat și scris într-o notă de optimism, acest ghid este o adevărată comoară pentru oricine își dorește să scrie o carte, dar nu are curajul pentru a o face sau se „lovește” de veșnicele frici, îndoieli și gânduri negative. Așadar, dacă te numeri printre aceste persoane, cartea aceasta este pentru tine.

Cartea How to reach your writing goals like a pro de M.C. Simon poate fi comandată de pe site-ul Editurii QUARTO.

9 thoughts on “How to reach your writing goals like a pro – M.C. Simon

  1. Un real ajutor acest ghid! Cu siguranță cei care vor să scrie, vor găsi tot ceea de ce au nevoie pentru a face pasul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.