Iubito, te-am jucat la Poker! – Delia Mitroi

Iubito, te-am jucat la Poker! – Delia Mitroi

Sunt cărți care te atrag încă de la titlu, iar dacă povestea este pe măsura titlului ales, succesul este garantat. Iar cartea Iubito, te-am jucat la Poker! de Delia Mitroi este exact o astfel de carte. Recunosc că titlul m-a intrigat și chiar mă așteptam să am parte de o lectură captivantă, dar chiar și așa am rămas surprinsă de cât de tare m-a prins povestea, încă de la primele pagini. Avem parte de o carte grozavă, care îmbină romance-ul cu thriller-ul, aduce elemente demne de filmele americane cu mafioți și presară totul cu dramă.

Triunghiuri amoroase, clanuri mafiote, trafic de arme, dependență de poker și iubiri imposibile, toate se regăsesc în această carte. Iar modul în care este scrisă cartea condimentează la perfecție întreaga poveste. Asta deoarece stilul este unul lejer și cursiv, presărat cu umor fin pe alocuri. Personajele sunt perfect de imperfecte, fiecare având trăsături diferite și caractere pe care cititorului îi va fi foarte ușor să le judece. Vă asigur că toate personajele sunt și plăcute și pot și enerva cititorul prin anumite decizii sau comportamente.

Când soțul e pasionat de Poker…

Clara și Gabriel sunt un cuplu tânăr și au o fiică, Sonia. Deși cei doi se iubesc, relația lor se cam clatină din cauza dependenței lui Gabriel de Poker. Tocmai această dependență a lui reprezintă și momentul de cotitură, întrucât într-o seară, acesta reușește să distrugă totul. Antrenat în jocul contra lui Antonio Toma, cunoscut ca Tony Salamandra, șeful clanului semi-român, semi-italian, Gabriel pune la bătaie apartamentul în care locuiește cu soția și fiica. Îl pierde. Totul se năruie pentru el în acel moment, însă Tony vede oportunitatea și îi propune o înțelegere: îi lasă apartamentul în schimbul unei nopți cu Clara.

Și de aici începe dezastrul. După ce își aruncă soția în brațele irezistibilului Tony, Gabriel regretă și se teme că femeia va cădea în plasa mafiotului și se va îndrăgosti de el. Așadar, decide să întrerupă noaptea celor doi. Ce urmează să se întâmple cu el nu vă spun, va trebui să descoperiți singuri.

Alături de cei trei, pe care îi putem considera personaje principale, mai avem parte și de povești ale unor personaje secundare. De exemplu, roluri importante în poveste joacă și fratele lui Gabriel, Fabi, precum și fratele lui Tony, Manu, și soția lui Manu, Alina. Așadar, avem numeroase personaje pe care să le urmărim și povestea fiecăruia este cât se poate de captivantă, ajutând la conturarea întregului care este acest romantic thriller.

Iubito, te-am jucat la Poker! – un romantic thriller minunat

Avem parte de suspans, personajele ne dau emoții adeseori pe parcursul poveștii. Având în vedere că povestea se învârte în jurul unui clan mafiot, avem ocazia să aruncăm o privire și asupra a ceea ce se întâmplă în această lume. Descoperim povești despre trădări și urmările acestora, iubiri interzise și modul în care personajele sunt dispuse să încalce orice reguli pentru a obține ce își doresc.

Vedem cum personajele se schimbă drastic ca urmare a întâmplărilor prin care trec. Așadar, avem o poveste complexă și incitantă, care ne ține cu sufletul la gură de la prima la ultima pagină. Vă recomand cu toată încrederea această carte, vă asigur că este o surpriză plăcută lecturarea ei.

Cartea Iubito, te-am jucat la Poker! de Delia Mitroi poate fi comandată de pe site-ul Editurii Petale Scrise.

8 thoughts on “Iubito, te-am jucat la Poker! – Delia Mitroi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: