Piese de mobilier esențiale pentru o încăpere dinamică

Piese de mobilier esențiale pentru o încăpere dinamică

Gândindu-mă la încăperi dinamice, mi-a venit în minte să aleg o cameră din locuința mea, pe care aș transforma-o într-o încăpere dinamică. Iar răspunsul la această situație mi-a venit rapid, pentru că sunt sigură că aș alege biroul/biblioteca. De când încă locuiam la bloc, visam să am o casă cu o cameră pe care să o pot transforma în birou cu bibliotecă. Așa cum se întâmplă atunci când îți dorești ceva cu adevărat, și noi am reușit să ne mutăm la casă, iar una dintre camere a devenit locul meu de vis: o cameră cu bibliotecă, birou și spațiu pentru relaxare.

Dar de ce zic să transform această cameră într-o încăpere dinamică? Pentru că, deși este mobilată astfel încât să servească diverselor acțiuni, adevărul este că mobila din această cameră este una tradițională, clasică, veche, dacă preferați să spunem așa. Așadar, biblioteca mea ar avea nevoie de o redecorare completă.

Unul dintre lucrurile care îmi plac la această cameră este faptul că are trei zone importante: biroul, biblioteca și măsuța de cafea cu fotoliile. Așadar, fiecare zonă este bine delimitată și ne oferă ocazia să ne desfășurăm în voie activitățile, fie că este vorba de lucru, temele Denisei, sau lectura. Însă, cum am zis, ar fi necesare niște modificări în ceea ce privește mobila. În continuare o să vă arăt ce piese de mobilier aș lua în locul celor pe care le am acum.

Mobilierul de birou pentru o încăpere dinamică

Pentru mine, lucrând acasă, biroul este de o importanță deosebită. Am nevoie de mobilă de birou cât mai confortabilă și practică. În ceea ce privește biroul, am nevoie de unul suficient de mare, pentru că, deși lucrez la laptop, obișnuiesc să am o mulțime de alte lucruri la îndemnă, cum ar fi agenda, uneori cărți, diverse foi cu notițe, precum și floarea mea preferată și o lumânare pe care o aprind pentru îmbunătățirea stării de spirit.

Scaunul de birou este, de asemenea, foarte important. Având în vedere că petrec ore întregi zilnic stând la birou, am nevoie de un scaun cât mai confortabil și care să-mi permită să îmi schimb poziția corpului la intervale de timp, pentru a evita problemele cu coloana. Am găsit o mulțime de modele de scaune de birou ergonomice, cu suport pentru picioare și chiar cu funcție de masaj. Eu zic că un astfel de scaun cu siguranță ar fi și util, dar și potrivit pentru o încăpere dinamică.

Biblioteca și zona de relaxare

Biblioteca mea actuală are avantajul de a fi imensă. Cu toate astea, devine neîncăpătoare, așa că ar fi timpul să o înlocuiesc cu una mai mare și mai modernă. Desigur, una cu dulapuri este deosebit de practică.

Pentru zona de relaxare, am nevoie de o nouă măsuță de cafea și un set de fotolii moderne. În ceea ce privește măsuța de cafea, am găsit câteva modele extensibile, care se pot transforma într-un mini-birou, astfel că aș putea lucra și în zona de relaxare, în loc să stau toată ziua la birou.

Pentru că o încăpere dinamică are ca idee de bază mobilierul multifuncțional, am ales pentru zona de relaxare fotolii reglabile, care mi se par ideale pentru relaxare, dar și pentru a lucra la masa de cafea extensibilă sau chiar cu laptopul în brațe, în timp ce mă relaxez în fotoliu.

Acestea sunt alegerile mele pentru o încăpere dinamică. Voi cum ați amenaja o astfel de cameră?

9 thoughts on “Piese de mobilier esențiale pentru o încăpere dinamică

  1. Îmi lipsește o biblioteca in camera mea de relaxare, trebuie sa reorganizes, și nici un fotoliu nu ar strica. Cu siguranță la Favi le voi găsi pe cele care sa îmi placa. Îmi place ideea ta!

    1. Mă bucur că îți place. Sunt sigură și eu că vei găsi la Favi orice ai nevoie în materie de mobilă și decorațiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.