Haine elegante și colorate pentru vară

Haine elegante și colorate pentru vară

Chiar dacă primăvara se încăpățânează să întârzie, chiar dacă următoarele săptămâni se anunță tot cu ploi în zona mea, eu încă mai visez la soare și vreme frumoasă, la căldură și plimbări. Exact în această idee mi-am ales și hainele pentru cea mai recentă comandă de la Femme Luxe. În speranța că vara va fi mai îngăduitoare cu noi și se va arăta mai dornică de revedere decât a făcut-o primăvara în acest an, am ales trei rochițe și un set subțire. În mare parte, le pot încadra la haine elegante, dar și colorate, așadar perfecte pentru o vară frumoasă, așa cum sper să avem.

Iar dacă până în urmă cu doi ani nu voiam nici să aud de rochii, darămite de bluze scurte, acum am început să am tot mai multe și, culmea!, chiar îmi place să le port. Dacă mă urmăriți pe rețelele sociale, probabil ați văzut deja că una dintre rochii m-a dezamăgit oarecând, având un defect. V-am promis că o să vă povestesc în articol și despre acest detaliu. Dar haideți să vedem fiecare produs în parte, să vă arăt ce am ales și cum mi s-a părut această comandă.

Rochie cu buline

Navigând prin categoria Festival Outfits, am dat peste rochia Black & White Polka Dot Long Sleeve Wrap Mini Dress – Satine. Mi-a plăcut din prima, însă am avut niște îndoieli dacă să o iau sau nu. Încă mai am frica aceea că nu îmi va sta bine sau că nu voi nimeri bine mărimea. Și ce facem noi, femeile, când avem îndoieli cu privire la haine? Ne întrebăm cea mai bună prietenă! Exact asta am făcut și eu. I-am trimis link spre rochie și, fără să apuc să o întreb, a zis să mi-o iau. Deh, după 20 de ani de prietenie, cred și eu că ne cunoaștem suficient.

Așadar, am adăugat rochia în coș, dar recunosc că am cam avut emoții până a ajuns coletul. A fost prima pe care am și încercat-o, iar rezultatul pot spune că m-a făcut să o ador. Am nimerit și mărimea, iar felul în care este croită rochia aceasta îmi place tare mult. Să nu mai zic de combinația alb-negru, cu buline denumite polka dots, care m-au fascinat dintotdeauna. Așadar, deși a fost produsul care mi-a dat cele mai mari emoții, rochia aceasta a devenit și preferata mea din această comandă. Dragoste la prima vedere, am putea spune.

Două rochii bodycon mini

Inițial mă uitasem la rochiile din categoria Bodycon Midi Dress, însă am deja câteva, îmi lipsește doar ocazia să le port. În schimb, am pus ochii pe câteva rochii bodycon mini și am și luat două dintre ele. M-au atras pentru că sunt colorate și simt nevoia să văd cât mai multă culoare în garderoba mea, după ani de zile în care am avut cu preponderență haine negre. Modelul Red Square Neck Ruched Bodycon Mini Dress – Gina mi-a plăcut, doar că eram, din nou, cu teama că nu mi-ar sta bine. Totuși, am cedat tentației și mă bucur că am ales rochia aceasta. Îmi place cum se așază, îmi place materialul, iar culoarea… o ador!

Și iată că am ajuns și la rochia Lilac Puff Sleeve Bodycon Mini Dress – Ashleigh, despre care v-am spus pe rețelele sociale că vin cu detalii. Rochia ca atare este tare frumoasă, iar culoarea ei e superbă. Însă, deși am ales aceeași mărime ca la rochia roșie, aceasta nu am putut deloc să o port fără să îi prindem umerii cu ace de siguranță. Iar după ce am rugat-o pe sora mea să o încerce, ea având bustul mult mai generos decât mine și crezând că acesta este motivul pentru care atârnă pe mine, m-am lămurit că de fapt este croită greșit. Așadar, deși este foarte frumoasă rochia ca atare, va fi necesar să o duc la croitoreasă pentru a o modifica.

Set din două piese

De fiecare dată când accesez site-ul arunc o privire și în categoria Co Ord Sets. La fel am făcut și de această dată și am văzut setul Grey Ribbed Belted Co-Ord – Alannah. Mi-a plăcut tare mult și mi-am zis că trebuie să îl iau, cu toate că este cu top scurt. Îmi place cum se așază, îmi place culoarea, singurul său defect este acela că pantalonii sunt prea lungi chiar și pentru tocuri înalte, așadar și aceștia vor trebui duși la croitoreasă.

Haine colorate și o nouă comandă reușită

Acestea sunt noile mele haine colorate și perfecte pentru vară. Acum aștept doar momentul să le pot purta. Rochia alb cu negru este singura pe care am reușit să o port în perioada asta, fiind nici prea cald, dar nici prea frig pentru ea. Voi ce părere aveți de alegerile mele?

10 thoughts on “Haine elegante și colorate pentru vară

  1. Ai făcut alegeri minunate, cu care îți stă bine! Rochița cu buline e tare faină!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.