Ghid pentru alegerea cadoului de Ziua Tatălui

ghid pentru alegerea cadoului de ziua tatălui

O sărbătoare relativ nouă în România, Ziua Tatălui se serbează în cea de-a doua duminică din luna mai. Așadar, în acest an, 2021, Ziua Tatălui are loc în 9 mai. Noi, femeile, suntem sărbătorite de nenumărate ori pe an și parcă mereu așteptăm să primim cadouri minunate. Iată că a venit momentul să îi răsfățăm și pe bărbații din viața noastră pentru că, până la urmă, sunt cei care ne suportă toate toanele și vorbăria neîncetată, nu-i așa? Și pentru că sunt sigură că alegerea cadoului de Ziua Tatălui ar putea ridica probleme multor femei, m-am gândit ca azi să vin cu un scurt ghid în acest sens.

Ce să îi cumperi partenerului tău de Ziua Tatălui?

1. Bijuterii

Chiar dacă în general bijuteriile sunt asociate cu femeile, există o mulțime de modele special concepute pentru bărbați. Așadar, în funcție de preferințele partenerului tău, poți alege orice de la cercei, coliere, brățări sau inele.

De exemplu, eu i-am cumpărat soțului meu o brățară nouă de la Trendhim, el mai având una de pe site pe care i-am luat-o în urmă cu un an. De când îl cunosc, nu a purtat niciodată bijuterii, însă de când i-am luat prima brățară de pe Trendhim, chiar au ajuns să îi placă, așadar noua brățară l-a încântat.

2. Ceas

În ultimii ani, parcă toți ne-am obișnuit să verificăm ora pe telefoanele din dotare, însă un ceas de mână are un farmec aparte. Așadar, dacă partenerului îi plac ceasurile, acesta este un cadou perfect pentru el. Există o mulțime de ceasuri minunate dintre care poți să alegi, astfel încât acesta să fie potrivit stilului vestimentar al partenerului tău.

3. Portofel

Portofelul este un accesoriu de nelipsit atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dacă partenerul tău obișnuiește să folosească și bani cash, un portofel este absolut necesar, însă dacă se rezumă la a folosi cardul, poți opta pentru un portcard în schimb. Așadar, dacă portofelul lui este deja vechi sau dacă, pur și simplu, îți dorești să îl schimbi cu unul mai nou și de calitate, un portofel este o idee excelentă pentru cadoul de Ziua Tatălui.

4. Geantă

Fie că vorbim despre genți pentru laptop, genți sport sau rucsacuri, există o mare varietate de modele de genți perfecte pentru bărbați. Alege o geantă care se potrivește nevoilor partenerului tău și cu siguranță va fi un cadou binevenit. De exemplu, dacă are nevoie să ducă laptopul cu el adeseori, o geantă pentru laptop cu siguranță îi va fi extrem de utilă. Dacă în schimb obișnuiește să meargă la sală, se va bucura de o nouă geantă sport în care să își poarte echipamentul.

5. Accesorii pentru costum

Partenerul tău obișnuiește să poarte costum și haine elegante? Atunci poți să îi oferi un cadou care se potrivește stilului său. Ai de ales între o mulțime de accesorii pentru costum, cum ar fi cravate, ace de cravată, papioane, butoni, curele, bretele, ace de rever și batiste de buzunar.

Cadoul perfect de Ziua Tatălui

Acestea sunt doar câteva idei pentru a alege cadoul perfect de Ziua Tatălui pentru partenerul tău. indiferent de stilul și preferințele sale, cu siguranță vei găsi pe Trendhim cadoul perfect. La final îți las link spre video-ul de pe contul meu, cu brățara pe care i-am luat-o acum soțului meu, să vezi că nu doar produsele de pe site sunt minunate, ci și modul de prezentare, ambalajul în care sunt expediate clienților.

Spor la cumpărături și „La mulți ani!” tuturor taților!

8 thoughts on “Ghid pentru alegerea cadoului de Ziua Tatălui

    1. Cu drag! Prea mult nu a fost promovată, cu siguranță, însă eu sunt de părere că și bărbații merită sărbătoriți. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.