Registrul domnului Carvet – George Moisi

Registrul domnului Carvet – George Moisi

Mă bucur de fiecare dată când descopăr autori români contemporani care scriu bine și creează povești captivante. Zilele astea, am reușit să mă delectez cu o carte polițistă recent publicată la editura LiterPress Publishing, care m-a prins încă de la primele pagini. Am avut astfel bucuria să citesc un roman polițist excelent, exact pe gustul meu. Registrul domnului Carvet este o carte cu acțiune complexă și alertă, care nu-ți dă voie să o lași din mână, dorindu-ți să descoperi cât mai repede deznodământul.

În timp ce citeam, soțul m-a întrebat la un moment-dat ce citesc de sunt atât de implicată acolo, nu mai văd, nu mai aud altceva. I-am răspuns că este o carte polițistă foarte bună, cu o acțiune atât de intensă și de bine închegată, încât îmi imaginez cât de bine s-ar putea realiza un film demn de Hollywood după această carte. Și exact așa este, credeți-mă pe cuvânt! Și știți de ce? Pentru că întreaga acțiune este exact ca în filmele polițiste pe care le vedem la TV, iar modul în care este scrisă cartea chiar îl face pe cititor să își imagineze scenele respective, parcă imaginile se derulează în fața ochilor pe măsură ce citește.

Un caz misterios i se oferă jurnalistului de investigații Ben Toricelli

Într-o duminică dimineață, jurnalistul de investigații Ben Toricelli primește un telefon de la o anume Rita Decker, care îl cooptează pentru o ofertă. Pe scurt îi spune că firma pe care o reprezintă, Pro Performance Pharmaceutics, este implicată într-un proces privind decesul unor atleți în urma consumului suplimentelor de la această companie. Cu toate că i se oferă o sumă mare pentru a ajuta compania, Ben refuză oferta. Totuși, puținele indicii pe care le-a găsit despre companie îl determină pe Ben să vrea să afle adevărul.

Asta deoarece în jurul companiei Pro Performance Pharmaceutics se învârt o mulțime de mistere, iar Ben, în calitate de foarte bun jurnalist de investigații, este atras de perspectiva de a descoperi adevărul cu privire la companie. Așa începe povestea lui, care în scurt timp se transformă într-o adevărată cursă contra-cronometru în care miza este imensă, iar viața lui este amenințată în fiecare clipă.

Ben este prins în mijlocul unei pânze de păianjen, de unde nu doar că trebuie să scape cu viață, ci chiar este nevoit să îi descâlcească ițele, pentru a ajunge la adevărul despre compania care i-a dat întreaga existență peste cap. Evit să vă ofer mai multe informații cu privire la poveste, pentru că orice altceva aș spune ar putea strica plăcerea lecturii. Însă vă asigur că veți avea parte de o poveste surprinzătoare, o acțiune alertă și intensă, care o să vă țină cu sufletul la gură la fiecare pagină.

Registrul domnului Carvet este o carte polițistă extrem de captivantă

Mi-a plăcut tare mult cartea Registrul domnului Carvet. Are o acțiune extrem de interesantă și care îl ține pe cititor în suspans. Personajele sunt atât de bine construite, încât reușesc să te păcălească fără probleme, ca la final să ai parte de adevărate surprize. Avem parte de urmăriri ca în filme, de răsturnări de situație, de crime și de adrenalină cât încape. Cum am zis și la început, chiar aș vedea cartea aceasta transpusă într-un film, unul de succes, aș îndrăzni să zic. Așadar, dacă vă plac cărțile polițiste, vă recomand să citiți Registrul domnului Carvet.

Cartea Registrul domnului Carvet de George Moisi se poate comanda de pe site-ul Editurii LiterPress Publishing.

6 thoughts on “Registrul domnului Carvet – George Moisi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.