Cadouri de Iepuraș pentru copii de la Decathlon

Cadouri de Iepuraș pentru copii de la Decathlon

Când eram mică, mereu ni se spunea că de Paști se primesc și se poartă haine și încălțăminte noi. era o tradiție și întotdeauna primeam sandale și rochițe noi pentru această sărbătoare. Cu timpul, această tradiție parcă s-a mai estompat, poate și din cauză că acum toată lumea își cumpără haine și încălțăminte indiferent de ocazie. Totuși, copiii încă primesc cadouri de Iepuraș. Iar pentru că se apropie Paștele și sunt sigură că toată lumea e în căutare de idei de cadouri de Iepuraș, m-am gândit să vin cu câteva sugestii de cadouri de pe Decathlon.

Cadouri de Iepuraș: Role

Copiii au nevoie de mișcare, mai ales că în ultimul an situația a fost de așa natură încât i-a ținut mai mult în casă. Rolele mi se par o idee excelentă de cadou, mai ales dacă este vorba despre cadou pentru o fetiță. Rolele sunt o alegere bună pentru copii, deoarece dezvoltă rezistența fizică și le îmbunătățește starea de spirit.

Cadouri de Iepuraș: Skateboard

Dacă pentru fetițe sunt excelente rolele, băieții sigur se bucură de un skateboard. Skateboard-ul îi ajută pe copii să facă mișcare și să își îmbunătățească abilitățile sociale. Totuși, deși skateboard-ul este în special apreciat de către băieți, există și fete cărora le place acest sport. Așadar, dacă fetița ta își dorește un skateboard, îi poți lua unul drept cadou de Paște, de pe Decathlon.

Cadouri de Iepuraș: Rachete badminton

Oare este cineva dintre adulți care nu a avut măcar un set de rachete de badminton? Eu îmi amintesc cu drag de acestea, deși nu am fost niciodată prea pricepută la acest sport. Totuși, atât în copilărie, cât și în adolescență, aveam întotdeauna rachete de badminton și erau printre accesoriile noastre preferate de joacă, atunci când vremea și spațiul ne permitea să ne „desfășurăm”. Așadar, dacă ești în căutarea unui cadou perfect pentru mișcare și distracție, un set de rachete badminton este alegerea perfectă.

Cadouri de Iepuraș: accesorii pentru drumeție

Dacă ai în plan să ieșiți la drumeții în această vară, acum este momentul perfect să îi cumperi copilului tău accesoriile necesare pentru o drumeție. Tot pe Decathlon găsești o mulțime de astfel de accesorii, astfel încât să te asiguri că drumețiile vor fi sigure și distractive pentru copilul tău. Câteva dintre accesoriile perfecte pentru drumeție, pe care le poți oferi drept cadou de Paști sunt: încălțăminte, bocanci, pantaloni, tricou, polar, rucsac, pătură de camping și drumeție, ochelari de soare, bandană, șapcă, binoclu de drumeție.

Poți alege accesoriile în funcție de drumețiile pe care ți le propui. De exemplu, în funcție de locație și de sezon, poți opta între sandale sau bocanci pentru drumeție, tricou și vestă sau jachetă. În plus, găsești și șosete special concepute pentru a fi purtate în drumeții, astfel încât copilul să fie cât mai protejat.

Ce alte cadouri găsești pe Decathlon?

Poți lua multe alte cadouri de Iepuraș de pe Decathlon, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Dacă îți dorești să încurajezi sportul și mișcarea în viața copilului tău, cea mai bună metodă este prin accesorii și jocuri care îi solicită fizicul. Alături de cele menționate anterior, mai poți să îi cumperi trotinetă, coș de baschet, minge de fotbal, set pentru tenis de masă și altele.

Pe tine care dintre aceste idei te tentează drept cadou de Paști pentru copilul tău?

10 thoughts on “Cadouri de Iepuraș pentru copii de la Decathlon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.