Wishlist de vară de pe Milanoo

Wishlist de vară de pe Milanoo

Cred că deja știți că îmi place să navighez pe diverse site-uri și chiar să comand din magazine online. Recent am descoperit magazinul online Milanoo, unde am și făcut rapid un wishlist de vară. Am găsit pe site o mulțime de lucruri minunate, însă cum sunt cu gândul la soare și căldură, am adăugat în wishlist produse potrivite pentru vară. În continuare o să vă arăt câteva dintre alegerile mele, care se încadrează în categoriile de sandale și dresuri de baie.

Costume de baie în noul meu wishlist de vară

Prima mea oprire a fost în categoria de Monokini, unde am găsit modele minunate de dresuri de baie. Nu știu încă dacă în vara asta vom reuși să mergem undeva, însă tot sper să putem face măcar câte o ieșire la ștrand sau la vreo apă din apropiere, cel puțin. Așadar, am adăugat în wishlist două costume de baie care mi-au atras atenția în mod deosebit.

În mod tradițional, monokini se referea la un costum de baie pentru femei, format doar din slip, fără sutien. A fost primul costum de baie topless. În zilele noastre însă, un monokini este un costum de baie situat undeva între bikini și costum de baie obișnuit. Costumul de baie monokini unește slipul și sutienul, însă lasă la vedere mai multă piele decât un costum de baie întreg.

Am adăugat în wishlist și sandale gladiator

Am descoperit apoi categoria Gladiator Sandals, unde am văzut multe modele frumoase. Sandalele gladiator există din timpurile antice, iar la bază sunt sandale fără toc, cu numeroase bretele pe picior și gleznă. Totuși, modelele mai moderne se găsesc și cu toc înalt. Am adăugat în wishlist atât un model fără toc, cu talpă joasă, cât și un model cu toc cui.

Sandalele gladiator se găsesc într-o varietate de culori și modele, cu bretele mai subțiri sau mai late. Astfel, oricine poate găsi un model pe placul său și pe care să îl asorteze stilului său vestimentar.

Voi ați intrat pe site-ul Milanoo? Ce produse v-ați adăuga într-un wishlist de vară de pe acest site?

8 thoughts on “Wishlist de vară de pe Milanoo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.