7 Produse de makeup pentru un machiaj de primăvară

7 Produse de makeup pentru un machiaj de primăvară

Primăvara începe să își arate farmecul, iar odată cu ea, ne gândim la ieșiri, la plimbări și, poate, chiar excursii. Iar odată cu ieșirile mai dese din casă, avem nevoie să ne revizuim colecția de produse de makeup, astfel încât să o adaptăm nevoilor pentru un machiaj de primăvară. În articolul de azi mi-am propus să îți arăt care sunt șapte produse de makeup de care ai nevoie pentru un machiaj de primăvară.

Produse de makeup necesare pentru un machiaj de primăvară

Iată, așadar, care sunt produsele de care ai nevoie pentru a obține un machiaj de primăvară splendid, impecabil.

1. Bază machiaj

O bază machiaj este esențial la un machiaj de primăvară, deoarece te ajută să eviți strălucirea feței și să creezi o bază dină pentru aplicarea următorului produs, fie acesta fond de ten, BB cream sau CC cream. Baza pentru machiaj, denumită și primer, asigură o aderență bună pentru celelalte produse de makeup pe care le vei folosi în continuare.

2. BB Cream

Un BB Cream este un produs multifuncțional, a cărui acronim vine de la Blemish Balm, Beauty Balm sau Blemish Base. În esență, un BB cream întrunește funcționalitățile mai multor produse de îngrijire și makeup, oferindu-ți posibilitatea de a obține un machiaj mai simplu și mai rapid. BB cream este un produs care îmbină următoarele funcții: îngrijirea pielii, protecție solară, corecție și acoperire, fond de ten.

3. Blush

Blush-ul este esențial pentru a obține un look proaspăt și tineresc. Te ajută să îi oferi un plus de strălucire tenului. Blush-ul este adeseori neglijat, însă experții în makeup consideră că un machiaj nu este cu adevărat finisat fără aplicarea blush-ului. Acesta dă o strălucire și prospețime tenului și machiajului.

4. Iluminator

Următorul produs de care ai nevoie este un iluminator. Acest produs de makeup dă un plus de strălucire machiajului și îți scoate în evidență trăsăturile, într-un mod cât mai natural. Pentru un machiaj perfect, iluminatorul se aplică: pe linia superioară a pomeților, de-a lungul liniei nasului, în centrul frunții, pe bărbie, deasupra buzei superioare, sub sprâncene și în colțul intern al ochilor.

5. Fard de pleoape

Sunt sigură că ai fard de pleoape în trusa ta de machiaj. Chiar și atunci când îți dorești un machiaj cât mai natural, poți aplica fard de pleoape, în culori nude. În funcție de machiajul pe care îți dorești să îl obții, poți opta pentru farduri de culori naturale, neutre sau, dimpotrivă, culori vii și diverse combinații de culoare. Îndrăznește să experimentezi cu paleta ta de farduri, pentru a descoperi culorile care îți scot trăsăturile în evidență.

6. Mascara

Un machiaj nu este complet până nu folosești mascara. Indiferent de forma pe care o ai la ochi, de culoare, de lungime și desimea genelor, precum și de efectul pe care vrei să îl obții prin machiaj, mascara este un produs de makeup esențial, care definește lookul final pe care îl vei obține prin machiaj.

7. Ruj

La fel ca mascara, și rujul joacă un rol deosebit de important în obținerea oricărui machiaj, inclusiv a unui machiaj de primăvară. Poți alege nuanța rujului în funcție de aspectul final pe care îți dorești să îl obții sau în funcție de starea de spirit pe care o ai. Rujul va da finisajul machiajului, ajutându-te să obții un look demn de admirat.

Machiaj de primăvară cu produse de makeup esențiale

Așadar, acestea sunt cele șapte produse de makeup de care ai nevoie pentru a obține un machiaj de primăvară impecabil, rezistent și deosebit. În ceea ce privește alegerea nuanțelor, a culorilor sau produselor, totul ține de preferințele tale și de ceea ce se potrivește tenului tău.

6 thoughts on “7 Produse de makeup pentru un machiaj de primăvară

  1. În afara de baza de machiaj, folosesc și eu toate aceste produse de make-up. Iar în loc de BB cream, fond de ten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.