Serie nouă în imprintul Leda Edge: Amurg pentru o nouă generație! – Comunicat de presă

Amurg pentru o nouă generație!

București, 2 aprilie 2021 – Una dintre cele mai râvnite serii ale momentului –  spranumită AMURG pentru o nouă generație! – a intrat în portofoliul Grupului Editorial Corint și debutează în această vară cu un prim volum în imprintul Leda Edge.

Perfectă pentru fanii seriilor Jurnalele Vampirilor, Academia Vampirilor și Lux, Crave este o poveste romantică și extravagantă despre ce se poate întâmpla atunci când cel după care tânjești este cel care te-ar putea ucide… Un palpitant roman Young Adult în care muritorii de rând se întâlnesc din nou cu fascinanții și atotputernicii vampiri.

Bestseller New York Times și USA Today, romanul lui Tracy Wolff urmează să fie tradus în peste 15 țări, iar Universal Pictures a cumpărat deja drepturile de ecranizare, în acest moment aflându-se în pregătire și o serie spin-off.

Crave apare în imprintul Leda Edge în august 2021, urmat de volumele Crush în decembrie 2021, Covet în primăvara anului 2022 și Court în vara 2022.

Tracy Wolff este o autoare ale cărei cărți sunt astăzi bestselleruri New York Times și USA Today. Începuturile au fost însă modeste. Tracy a scris prima ei povestire, ceva cu un curcubeu și un prinț, în clasa a doua. La zece ani, citise toate volumele aflate la secțiunile Young Adult și Clasici din biblioteca locală.

Fostă profesoară de engleză, cu peste cincizeci de romane la activ, Wolff își dedică acum cea mai mare parte a timpului poveștilor. De asemenea, scrie și sub pseudonimul Tracy Deebs. Locuiește în Austin, Texas, împreună cu familia ei. Puteți afla mai multe detalii despre cărțile ei vizitând tracywolffbooks.com.

***

Despre colecție

LEDA EDGE îți oferă cheia evadării din realitate: o selecţie de titluri Young Adult (şi nu numai) care se citesc cu sufletul la gură şi pe care nu le vei mai lăsa din mână până la ultima filă. Sub sloganul EVADEAZĂ ÎN FICŢIUNE!, romanele fantasy, SF, romance, contemporary sau mystery – şi excelentele combinaţii dintre aceste genuri – te vor cuceri cu siguranţă. O supercolecție ce reunește numai titluri de cinci stele, premiate, ecranizate – sau în curs de ecranizare –, bestselleruri şi scrierile de debut ale unor autori incredibil de talentaţi. Universul LEDA EDGE, deschis tuturor iubitorilor de cărţi, te aşteaptă!

7 thoughts on “Serie nouă în imprintul Leda Edge: Amurg pentru o nouă generație! – Comunicat de presă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.