Divaflor – arta de a darui bucurie

flori divaflor

Florile sunt daruri de la natura care inspira la zambete, buna dispozitie si optimism. Se spune ca „fiecare floare este un suflet care infloreste”. Vopsit in culori contrastante, un buchet de flori nu poate lasa indiferent pe nimeni. Eleganta lor si parfumul delicat fac din acestea darul perfect pentru orice ocazie.

Un buchet de flori

Esti in cautarea unui buchet delicat si frumos? Floraria Divaflor realizeaza cu multa pasiune  buchete pentru toate preferintele. Comanda online un buchet de flori de la florarie Iasi si intra in lumea magica a frumosului.

Nu exista ocazii speciale pentru a oferi flori. Fiecare zi e o ocazie noua si un nou inceput. Nu ezita sa daruiesti flori mamei, iubitei, sotiei, chiar si unei colege de serviciu daca sufletul iti spune sa o faci!

Florile sunt generatoare de fericire, atat pe termen imediat, cat si pe termen lung. Acestea pot ameliora stresul, pot ridica spiritul si usura simptomele depresiei si anxietatea.

Cum si cand oferim flori?

Florile au avut dintodeauna un impact puternic asupra persoanei care le primeste. Atunci cand oferim un cadou, il vom insoti intodeauna de un buchet de flori, iar daca optam doar pentru flori, nu vom face economii pe ele.

– Asigura-te ca daruiesti florile preferate;

– Asigura-te ca oferi flori potrivite evenimentului;

– Insoteste buchetul de flori cu ganduri sincere;

– Nu darui flori artificiale;

– Trimite flori a doua zi dupa o vizita, mai ales daca te-ai simtit bine in compania acelor persoane si vrei sa pastrezi o relatie calduroasa si armonioasa.

Florile si creierul uman

Motivul pentru care florile sunt iubite de toti este ca iti ofera o conexiune cu natura, cu ceva dincolo de mediul tau obisnuit. Totodata florile te pot face fericit prin declansarea substantelor chimice ale creierului: dopamina, serotonina si oxitocina.

Se crede ca serotonina contribuie la sentimentele de bunastare si fericire. Florile pot ajuta la stimularea sentimentului de mandrie si entuziasm si pot elibera serotonina – indiferent daca le cresti, le cumperi sau le primesti in dar.

Adesea numit „hormonul iubirii”, oxitocina este asociata cu empatia, increderea si formarea relatiilor. Florile comunica intentia de a investi eforturi intr-o relatie, ajutandu-te sa te conectezi si sa te simti mai aproape la nivel emotional de oamenii din jurul tau.

Culorile florilor te fac, de asemenea, mai fericit prin cromoterapie – stiinta care foloseste culoarea pentru a echilibra „energia” lipsita din corpul unei persoane, fie ca este vorba de niveluri fizice, emotionale, spirituale sau mentale.

Acest articol este guest post!

6 thoughts on “Divaflor – arta de a darui bucurie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.