Un binoclu copii și o ieșire în natură cu joacă și învățare

binoclu copii

„- Mami, mami, vino să vezi puii de barză!” îmi strigă în timp ce îmi înmânează un binoclu copii roz, unealta ei preferată pentru ieșirile în natură. Îl iau zâmbind și privesc prin el înspre locul pe care îl indică folosind degetul arătător. Se pare că ziua de ieșire în natură a început perfect!

De altfel, dintre numeroasele cadouri pentru copii pe care le-a primit de ziua ei, cel mai tare s-a bucurat de acest binoclu copii. Îl ia cu ea peste tot, fie că mergem până în parcul de alături sau ieșim la munte, într-o escapadă de weekend. Deși a primit atât jucării pentru interior, cât și jucării exterior copii, parcă toate și-au pierdut din farmec odată ce a dat cu ochii de binoclul roz. Nici nu e de mirare, având în vedere că îi oferă posibilitatea de a se transforma într-o micuță exploratoare sau într-un spion de top.

Văzându-i entuziasmul, decid rapid ce joc vom juca în continuare. Având în vedere că suntem înconjurați de munți și pădure, sunt sigură că va reuși să descopere câteva animale și păsări cu ajutorul binoclului său. Așadar, scopul ei acum este să descopere zece animale și păsări, despre care urmează să căutăm ulterior informații. Desigur, ne folosim de hârtiile și creioanele pe care le am întotdeauna în geantă, pentru activitățile noastre. Iată cât de ușor putem folosi acest binoclu copii în scop educativ!

Spion de animale în acțiune

După ce reușește să vadă diverse păsări și animale prin binoclul ei, iar eu le notez pe fiecare în parte, decide că este momentul unei noi activități.

– Acum vreau să fiu spion de animale! declară, serioasă.

– Ce e ăla spion de animale? o întreabă Norbi, ușor amuzat.

– Voi veți alege un animal de pe lista de mai înainte, iar eu va trebui să îl urmăresc și să vă spun tot ce face.

Cădem repede de acord să ne jucăm de-a „spionul de animale” și distracția începe. În pădurea de vis-a-vis vede o veveriță și decide rapid că aceea va fi „ținta” ei. O urmărește cum fuge de pe o creangă până jos, în iarbă, unde începe să culeagă ghinde. Harnică și rapidă, duce ghindele în scorbura din copac, unde le adună pentru a-și asigura hrana pentru iarna care va urma.

Pe măsură ce o urmărim pe Denisa jucând rolul unui spion în acțiune, ne felicităm în gând pentru cadoul pe care am ales să i-l oferim de ziua ei. Dintre atâtea jucării copii 3 ani+ câte există, a fost o idee cu adevărat inspirată să îi luăm un binoclu copii.

Binoclu copii – un cadou excelent

Vestea bună pentru părinți este că pe site-ul https://www.binoclu-copii.ro/ se găsesc binocluri special concepute pentru copii. Acestea sunt cât se poate de interesante și de utile pentru dezvoltarea celor mici, precum și calitative. Datorită designului lor, aceste binocluri pentru copii previn rănirea accidentală a ochilor, lucru esențial când vine vorba de jocul în siguranță. În plus, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate vizuală, astfel că micuții își pot folosi binoclul pentru a observa diverse lucruri în natură, de la plante la animale, mediul înconjurător sau chiar stele.

Binoclurile de pe acest site sunt construite astfel încât să fie rezistente la șocuri și la uzură. Fiind confecționate din materiale premium, aceste binocluri pentru copii oferă garanție pe viață. Fiecare pachet de pe site conține diverse obiecte necesare îngrijirii și utilizării binoclului. Astfel, atunci când cumperi un binoclu copii, ai garanția că îl vei putea întreține pentru a-i fi util copilului tău pe o perioadă cât mai lungă de timp.

Cu atât de multe avantaje și cu o varietate de activități distractive pe care un binoclu copii le asigură celui mic, acesta este un cadou excelent pentru orice copil de peste trei ani. Iar cum celor mici le place să se transforme în exploratori și să descopere noutăți despre lumea înconjurătoare, orice copil se va bucura să primească în dar un binoclu.

4 thoughts on “Un binoclu copii și o ieșire în natură cu joacă și învățare

  1. Eram înnebunită după binoclu, când eram copil. Cum prindeam unul, zici că nu știu ce minune se întâmplă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.