Redefinirea masculinități – între vulnerabilitate și autenticitate –

redefinirea masculinității

Ne temem de vulnerabilitate ca formă de expresie a slăbiciunii, a fragilității, ca formă de reprimare a emoțiilor, ca dovadă a faptului că ceva ne poate dezechilibra. Dar vulnerabilitatea este până la urmă partea umană din noi. Ea stă la baza tuturor emoțiilor și sentimentelor noastre.

Ce înseamnă cu adevărat a fii bărbat? Cât de diferiți sunt bărbații de astăzi față de cei din generațiile anterioare? Ce mituri și stereotipuri persistă încă despre ideea de masculinitate și agresivitate? Cum pot bărbații să își asume masculinitatea într-un mod sănătos și matur? Cum recunoaștem criza vârstei de mijloc la bărbați? Cum pot bărbații să își accepte vulnerabilitatea? De ce au bărbații dificultăți în a-și exprima emoțiile? Ce este masculinitatea toxică?

Iată doar câteva dintre întrebările la care vom afla răspunsuri între 22 martie și 4 aprilie, alături de Sorin Lucaci (PR Herald) și invitații din cadrul rubricii Cărți deschise pentru minți deschise, prezentată pe pagina de facebook a editurii Herald

O selecție de titluri de dezvoltare personală pentru o mai bună și profundă înțelegere a masculinității autentice vor fi disponibile pe www.edituraherald.ro cu un discount de 30%.

4 thoughts on “Redefinirea masculinități – între vulnerabilitate și autenticitate –

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.