Editura Diana și amintiri de suflet pentru mine

Editura Diana și amintiri de suflet pentru mine

De fiecare dată când aud de Editura Diana sau văd numele pe undeva, amintirile mă poartă în urmă cu câțiva ani. O revăd pe Denisa mea micuță, cu codițele împletite și zâmbetul mereu pe față. O să vă întrebați, poate, de ce mi se declanșează aceste amintiri și vă spun acum. La grădiniță, Denisa a lucrat din caiete de lucru de la această editură. Și cum adeseori se întâmpla să lipsească pe motiv de răceli frecvente – dacă sunteți părinți, probabil știți exact despre ce vorbesc – aveam obiceiul să comand de pe site pachetul cu cărțile aferente grupei din care făcea parte.

Desigur, de fiecare dată când vizitam site-ul, înainte de a comanda efectiv ceea ce mă interesa, îmi plăcea să navighez prin toate categoriile și să descopăr ce alte produse și oferte găsesc. Mi-a plăcut întotdeauna că la Editura Diana am găsit prețuri rezonabile și oferte bune. Pe site sunt adeseori reduceri de preț, ceea ce face mai ușoară achiziționarea auxiliarelor și diferitelor produse care le sunt utile celor mici în procesul de învățare.

Îmi amintesc entuziasmul Denisei în momentul în care ajungea coletul cu pachetul de auxiliare de la Editura Diana. Încă le mai avem, păstrate ca amintire din primii ei ani în învățământ – anii de grădiniță, care au fost tare frumoși.

Trei motive pentru care recomand Editura Diana

Iată trei motive pentru care recomand Editura Diana:

1. Auxiliare calitative

De-a lungul anilor, din momentul în care Denisa a început procesul de învățare, am văzut diverse cărți și caiete auxiliare, de la diferite edituri. Dintre toate care ne-au trecut prin mână, cele de la Editura Diana mi s-au părut cele mai calitative. De ce? Deoarece, deși paginile sunt colorate, nu mi se par la fel de încărcate precum cele de la alte edituri. Din punctul meu de vedere, deși copiii apreciază culorile și desenele, este mult mai ușor să învețe dacă pagina este suficient de vizibilă și „curată”.

2. Prețurile și ofertele

Știm cu toții cât de costisitor este începutul anului școlar, din punct de vedere al rechizitelor. Tocmai de aceea, mi se pare normal să ne orientăm spre edituri care oferă și prețuri bune, alături de calitate. Iar la Editura Diana prețurile mi se par rezonabile și ofertele periodice sunt destul de atractive, după părerea mea.

3. O mare varietate de produse utile în procesul de învățare

Pe site-ul Editurii Diana găsim o mare varietate de produse care se dovedesc extrem de utile în procesul de învățare. De la auxiliare aprobate și caiete educaționale la cărți și resurse didactice, materiale didactice, jocuri și jucării educative, puzzle-uri, jocuri de rol, artă și creație, stimulare și dezvoltare senzorială, sport și sănătate și chiar mobilier și accesorii, pe site găsim tot ce avem nevoie pentru a susține procesul de învățare a celor mici.

Editura Diana – editura care ne-a susținut primii pași în învățământ

Pentru mine, Editura Diana va rămâne întotdeauna aducătoare de amintiri dragi, din vremea când Denisa era mică-mică și începea să învețe, puțin câte puțin, tot ce era necesar pentru dezvoltarea ei în plan școlar. Voi ați comandat vreodată de la această editură? Copiii voștri au folosit auxiliarele de la Editura Diana?

8 thoughts on “Editura Diana și amintiri de suflet pentru mine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.