LEGO ne-a asigurat momente minunate împreună

Recent a ajuns la noi un minunat colet LEGO, care a conținut două kit-uri: un kit LEGO Friends Mașina Electrică a Oliviei și un kit LEGO Dots Suport secret. Denisa a fost tare nerăbdătoare să vadă noile seturi și să le asamblăm împreună. Dincolo de faptul că sunt două seturi tare frumoase și creative, ne-au dat ocazia să petrecem momente minunate împreună. În articolul de azi o să vă povestesc câte ceva despre cele două kit-uri.

LEGO Friends Mașina electrică a Oliviei

Kit-ul LEGO Friends Mașina electrică a Oliviei conține două mini-păpuși: Olivia și Mia, lucru care a bucurat-o enorm pe Denisa. Kit-ul este ușor de construit, urmând instrucțiunile din ambalaj. Mi-a plăcut faptul că piesele au venit în ambalaje distincte, pentru a crea cele două părți ale kit-ului: o parte reprezentând mașinuța și pe Olivia, cealaltă parte reprezentând stația de încărcare. Așadar, fiecare parte a avut piesele într-o punguță numerotată și fiecare a venit cu propriul său manual de instrucțiuni.

Kit-ul asamblat are o mașinuță și o stație de încărcare electrică, plus două mini-păpuși, adică Olivia pentru mașinuță și Mia pentru stație. Mi-a plăcut faptul că stația este detaliată, conține diverse lucrușoare care o fac tare simpatică, precum un cățel cu os, flori, poartă de intrare. Imediat ce am terminat de asamblat acest kit, Denisa a început să se joace cu el.

LEGO Dots Suport secret

Kit-ul LEGO Dots Suport secret ne-a ajutat să construim o cutie pentru secrete, în formă de pisică neagră. Având în vedere că eu și Denisa adorăm pisicile negre, vă dați seama ce bucurie a fost aici când am văzut modelul final. Cu ajutorul manualului de instrucțiuni, am reușit să asamblăm suportul secret mult mai repede decât m-am așteptat. Iar odată asamblat suportul, urmează distracția adevărată.

Asta deoarece kit-ul conține o mulțime de piese care pot fi folosite pentru a crea modele inedite pe suportul secret. Partea frumoasă este că suportul poate fi decorat la alegerea copilului, neexistând un standard de decor pe care să fie obligat să îl respecte. Astfel, poate să își folosească imaginația pentru a decora suportul secret exact așa cum dorește. Noi două ne-am distrat teribil decorând pisica, fiecare dintre noi creând modele diferite și cât mai colorate posibil. Iar partea cea mai amuzantă a fost… coada! Asta pentru că, oricât m-am uitat pe cutie, greu am reușit să îmi dau seama cum se atașează coada la suportul-pisică.

Kit-ul LEGO Dots Suport secret vine într-o cutie frumoasă, în care fiecare culoare de piese pentru decor are propriul său locaș, pentru a fi mai ușor de utilizat piesele. Manualul de instrucțiuni face asamblarea extrem de ușoară, iar rezultatul este cât se poate de simpatic.

Momente frumoase împreună

Cu ajutorul celor două kit-uri LEGO, am reușit să petrecem momente minunate, timp de calitate împreună. Ne-am distrat, ne-am folosit creativitatea și am avut parte de momente de joacă și bucurie.

Voi ați luat aceste kit-uri LEGO? Care vă tentează cel mai tare?

9 thoughts on “LEGO ne-a asigurat momente minunate împreună

  1. Ce fain ai ieșit! Cred că a fost o plăcere și o bucurie pentru Denisa să construiască cu acest lego tare frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.