Idei de cadouri de Paște pentru fete și băieți

Idei de cadouri de Paște pentru fete și băieți

Zilele trecute am avut o surpriză când am realizat că în curând va fi Paștele. Nu știu cum sunteți voi, dar pe mine încă mă surprinde modul în care zboară timpul și cred că observăm asta cel mai bine prin prisma sărbătorilor. Iar cu ocazia Paștelui, sunt sigură că mulți părinți se gândesc la cadourile pe care să le aducă Iepurașul de Paște copiilor lor. Din acest motiv, m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva idei de cadouri de Paște, potrivite pentru fete și băieți.

Idei de cadouri: #1 Jucării educative

În primul rând, sunt de părere că niște jucării educative sunt potrivite pentru orice copil. Este un lucru știut faptul că învățatul este mai ușor și mai plăcut prin joacă, astfel că o jucărie educativă potrivită vârstei copilului reprezintă un cadou perfect. Puteți alege jucării din categoriile de vârstă relevante, cum ar fi 0-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani, 7-10 ani sau 10-14 ani.

În categoria jucăriilor educative găsiți jucării de logică, de matematică, de limbaj și jucării creativ-educative. Acestea îi oferă copilului posibilitatea de a se distra prin joacă. În timp ce le folosește, copilul deprinde anumite abilități, chiar fără a-și da seama că, de fapt, învață în timp ce se joacă.

Idei de cadouri: #2 Figurine Sylvanian Families

Recent am descoperit gama de Figurine Sylvanian Families și mi s-a părut extrem de drăguță. Această gamă este recomandată grupelor de vârstă 3-5 ani și 5-7 ani. Cu toate acestea, Denisa mea și-a ales o jucărie din această gamă și este tare încântată de ea. Iar pentru noi, părinții, cred că vârsta de 9-10 ani este aceea la care ne bucurăm când încă îi vedem pe copii atrași de jucării, știind că în curând se va încheia această etapă.

Gama Sylvanian Families cuprinde o serie de figurine diverse, extrem de simpatice, precum și diferite seturi, cum ar fi seturi pentru bucătărie, dormitor, restaurant, căsuță din copac, autobuz, magazin de înghețată și multe altele.

Idei de cadouri: #3 Păpuși Antonio Juan

Pentru fetițe, puteți să vă orientați spre Păpuși Antonio Juan, care sunt tare frumoase. Găsiți astfel de păpuși sortate pe grupe de vârstă, cum ar fi 0-12 luni, 1-3 ani, 3-5 ani, 5-7 ani și 7-10 ani. Sunt diverse modele între care puteți alege, de la păpuși simpatice până la păpuși realiste, care arată precum un bebeluș adevărat. Păpușile sunt ideale pentru fetițe, întrucât le dezvoltă imaginația și ajută la dezvoltarea psihologică și emoțională a lor.

Idei de cadouri de Paște pentru copii

Dacă vă doriți altceva pentru copii, pe site-ul JouJou găsiți o mulțime de alte jucării, cum ar fi jucării științifice, jucării magnetice, jocuri de construcție, jucării de lemn și Montessori, jocuri de rol, jucării de pluș, puzzle-uri, vehicule, jucării de exterior, jucării pentru bebeluși și multe altele.

Nu întâmplător vă recomand acest site de jucării pentru a vă inspira cu idei de cadouri de Paște și nu numai. Recent am dat o comandă pe site și am fost încântată de modul de prezentare al produselor, de calitatea lor și de faptul că sunt diferite. Cu siguranță suntem obișnuiți cu diverse jocuri și jucării, însă ceea ce am găsit pe site mi s-a părut altfel, în sensul bun.

Cadoul de Paște al Denisei, primit în avans

Așadar, Denisa și-a primit în avans cadoul de Paște, iar acesta a conținut:

  • Joc de cărți Djeco Diamoniak. Ne-am distrat ore întregi cu acest joc de cărți. Deși jocul este, în aparență, destul de banal, simplist, este totuși un joc captivant. M-am jucat cu Denisa câteva ore în continuu și nu ne mai săturam. Ba chiar la un moment-dat râdea în hohote atât de bine, cum nu am mai auzit-o de mult să râdă. Ideea jocului este să construiești un castel într-o singură culoare, însă vrăjitoarele rele pot distruge totul într-o clipă.
  • Sylvanian Families 5053 – Magazinul mobil de dulciuri. Realizat dintr-un plastic rezistent și de calitate, din câte mi-am dat eu seama, magazinul mobil de dulciuri din gama Sylvanian Families arată tare bine, odată asamblat cu toate accesoriile. Denisa a fost încântată de el și s-a jucat cu acest set încă de când l-a primit.
  • Joc de petrecere Djeco Pirate party- găsește comoara. Am vrut să iau și un joc pe care să îl jucăm în familie, iar acesta m-a atras cel mai mult dintre câte am văzut. Mi s-a părut un joc distractiv și antrenant. Deși nu este cum mă așteptam, în sensul că nu vine cu vreo planșă și pioni, am reușit să ne jucăm și să ne distrăm copios. În mod normal, acest joc se joacă în minimum patru persoane, însă eu și Denisa am reușit să îl adaptăm astfel încât să ne putem juca și doar noi două.

Noi suntem mulțumite de coletul de la JouJou și deja mă uit care vor fi următoarele achiziții de pe site. Spor la cumpărături și să găsiți cadouri minunate pentru copiii voștri!

6 thoughts on “Idei de cadouri de Paște pentru fete și băieți

  1. Mulțumesc pentru recomandare! Am ceva copii cărora vreau sa le ofer niște jucării minunate, iar pe acest site sunt din plin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: