Întâmpin primăvara cu seturi loungewear și set tricotat

Întâmpin primăvara cu seturi loungewear și set cu fustă

În acest an, primăvara pare mai capricioasă decât în anii anteriori, sau asta e părerea mea, cel puțin. După ce ne-a amăgit câteva zile cu soare și vreme puțin mai caldă, pare să-i fi cedat iar locul iernii sau toamnei reci, sau ce-o mai fi. Cu toate astea, aștept cu nerăbdare primăvara, care sunt sigură că se va instala cât de curând. Până atunci însă, am timp să îmi pregătesc garderoba, iar ultima comandă de la Femme Luxe a fost perfectă pentru această perioadă și pentru un început de primăvară mai răcoros. Asta deoarece a conținut trei seturi loungewear și un set tricotat, cu fustă și pulover. Despre aceste patru noi seturi vreau să vă povestesc puțin.

Trei seturi loungewear

Ador seturile loungewear de la Femme Luxe. Am deja câteva astfel de seturi ladies loungewear,  fie că vorbim despre seturi de trening, knitted loungewear sau ribbed loungewear, și nu mă satur de ele. Mi se par extrem de confortabile și ușor de purtat. În ultimele comenzi, am tot avut seturi loungewear în diferite modele și culori și am fost încântată de fiecare în parte. Ba chiar, de dragul de a lua astfel de seturi, am cedat tentației și mi-am luat din nou și pe negru, cu toate că o vreme renunțasem la a mai purta haine negre. Dar, deh, ce nu facem noi când ne place un model de haină!

Unul dintre seturile de acum este Charcoal Oversized Front Pocket Pullover Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Alexia. În comanda anterioară am avut două seturi Alexia, același model ca și acesta de acum, doar în culori diferite. Pentru că mi-au plăcut extrem de mult, am ales să iau și de data aceasta unul. Întregul set este confortabil, iar bluza îmi place pentru că poarte fi purtată și cu o pereche de blugi, atunci când vremea este suficient de caldă încât să putem renunța la geaca de iarnă. Buzunarul mare, dublu, din față e practic și util.

Al doilea set este Black Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Bellamy. Deși modelul este aproape identic cu setul Alexia, designul nu este supradimensionat, iar materialul este o idee mai subțire. Îmi place tare mult cum se așază pantalonii de la acest set.

Cel de-al treilea set este Nude Zip Up Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Sibyl. Pe acest set pusesem ochii de ceva vreme. Îmi place atât culoarea, cât și modelul. Hanoracul de la acest set este cu fermoar, lucru care m-a atras din prima la acest set.

Un set tricotat

Îmi doream de ceva vreme un set knitted co-ord, iarsetul Stone Cable Knit Midi Skirt Co-ord – Bess mi-a plăcut de cum l-am văzut pe site. Totuși, în poze părea puțin diferit decât în realitate și mă așteptam să fie altfel. Însă când a ajuns, surpriza a fost că fusta este croită ușor ciudat, astfel că este destul de largă în talie, iar bluza este destul de scurtă față de cum mă așteptam. Chiar și așa, nu există lucru pe care noi, femeile, să nu-l putem face dacă ne dorim cu adevărat, nu? Așadar, în loc să port fusta în modul obișnuit, am ridicat-o peste piept, transformând-o într-o rochie. Cu bluza peste, am obținut un costumaș destul de drăguț, zic eu. În plus, purtând fusta în acest mod, nu mai este prea lungă, ci ajunge până la genunchi.

Deși de fustă sunt ușor dezamăgită, bluza am purtat-o cu o pereche de blugi și am fost încântată de rezultat. Îmi place enorm culoarea acestui set și faptul că este un set tricotat. Așadar, chiar dacă fusta nu prea o voi purta (ba chiar am „tratat” cu sora mea să i-o dau ei), bluza cu siguranță e pe placul meu și o voi asorta cu blugi de câte ori voi avea ocazia.

Seturi loungewear și un set tricotat – o comandă aproape perfectă

Chiar dacă setul tricotat nu este tocmai cum am sperat, pot spune că am avut din nou parte de o comandă reușită. Cele trei seturi loungewear sunt pe placul meu și le port des, fie prin casă, fie când merg la magazinul din apropiere ori la școală după Denisa. Sunt practice și confortabile, ceea ce le plasează în topul preferințelor mele. Acum mă uit deja pe site să văd ce alte lucruri drăguțe pot să îmi comand.

Vouă vă plac astfel de seturi loungewear? Ce părere aveți despre alegerile mele?

6 thoughts on “Întâmpin primăvara cu seturi loungewear și set tricotat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: