Floral’aise – ajutorul în prevenirea disconfortului intim

Floral’aise – ajutorul în prevenirea disconfortului intim

Tu câtă importanță acorzi sănătății intime? Deși un subiect nu tocmai discutat, sănătatea intimă a femeii este esențială pentru o stare generală de bine. Atunci când aceasta este afectată, apar diverse stări de disconfort, care îți strică buna dispoziție. Vorba că „este mai ușor să previi decât să tratezi” se aplică perfect și în această situație. Așadar, este recomandat să previi disconfortul intim, iar pentru asta există suplimentul alimentar Floral’aise, de la Biessen Pharma.

Întrucât Floral’aise este un supliment alimentar, este necesar să citești cu atenție prospectul sau informațiile de pe ambalaj. De asemenea, acest supliment alimentar este un adjuvant în tratamentul afecțiunilor vaginale. Așadar, Floral’aise nu tratează, ci se recomandă a fi administrat alături de tratamentul afecțiunilor vaginale. În plus, este bine de reținut faptul că nu previne infecțiile vaginale, ci disconfortul intim.

Pentru ce este eficient Floral’aise?

Sănătatea intimă este influențată de echilibrul florei vaginale. În acest sens, lactobacilii sunt bacterii bune care ajută la menținerea sub control a bacteriilor dăunătoare. De cealaltă parte, anumite tratamente sau perioade din viața unei femei pot avea efecte negative asupra sănătății intime a acesteia. Perioade precum sarcina, alăptarea sau menopauza pot avea influențe neplăcute asupra sănătății intime, la fel cum pot avea și diversele tratamente cu antibiotice, de exemplu.

Pentru -ți proteja sănătatea intimă, este necesar să acorzi atenție echilibrului florei vaginale. Cu asta te ajută Floral’aise, un supliment alimentar cu administrare orală. Datorită lactobacililor și vitaminei A din compoziție, acest supliment alimentar ajută la menținerea echilibrului florei vaginale și la evitarea disconfortului intim.

Floral’aise este recomandat nu doar împreună cu tratamentele necesare pentru redobândirea sănătății intime, ci și preventiv. Poate fi folosit din adolescență și până la menopauză, pentru a ajuta la menținerea sănătății intime.

O cutie de Floral’aise conține 20 de capsule. Se administrează timp de 20 de zile consecutive, după care se face pauză 10 zile. În scop preventiv, Floral’aise se recomandă utilizat într-o cură de 2-3 luni, pentru a te bucura de efecte pe termen lung. Efectele sale se simt deja după o lună de administrare.

Suplimentul alimentar Floral’aise poate fi cumpărat din farmacii sau din farmaciile online.

4 thoughts on “Floral’aise – ajutorul în prevenirea disconfortului intim

  1. Chiar eram curioasă în privința acestui produs. Mi se pare foarte bun și nu trebuie să lipsească niciunei femei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.