Fairy Extra+ face mai plăcut spălatul vaselor

Fairy Extra+ face mai plăcut spălatul vaselor

Nu știu cum sunteți voi, însă eu, dintre toate treburile casnice, cel mai mult detest spălatul vaselor. Pur și simplu, mă ia cu groază doar când mă gândesc că am de spălat vase și, dacă s-ar putea să trăim folosind doar veselă de unică folosință, probabil eu aș fi cea mai fericită. Însă trebuie să recunosc că noua gamă Fairy Extra+ a făcut spălatul vaselor mai plăcut, chiar și pentru mine.

De când am plecat de la părinți, am folosit mereu detergent de vase Fairy, diverse sortimente și arome. Desigur, obsesia asta de a folosi Fairy la spălatul vaselor am „moștenit-o” de la mama. În ultimii ani, am luat de câteva ori alți detergenți, din curiozitatea de a testa și altceva, de a mă convinge de motivul care mă determină să iau de fiecare dată doar detergent Fairy de pe raft. Ei bine, m-am convins: pentru mine, detergentul de vase Fairy este cel mai bun.

Iar recent am avut ocazia să testez noua gamă de detergent de vase, Fairy Extra+. Curioasă din fire și fidelă acestui brand, m-am bucurat nespus că mi s-a dat ocazia de a testa noile arome: liliac, citrice și fructe de pădure roșii. Am testat în paralel toate cele trei arome, iar azi vreau să vă spun impresiile mele despre noua gamă.

Extra Fairy+ face ce promite… și poate chiar mai mult!

Noua gamă Fairy Extra+ este creată având la bază o formulă revoluționară, datorită căreia grăsimea dificilă se elimină cu până la 50% mai rapid decât folosind alte produse Fairy din România. În plus, această formulă este creată astfel încât să producă spumă de la început și pe parcursul spălării vaselor, pentru a ajuta la curățarea eficientă a acestora.

Iată care sunt avantajele pe care le promite noua gamă și ce părere am despre fiecare:

  • Curăță cu minimum de efort. Soluția pătrunde rapid și înmoaie grăsimea de pe vase. Într-adevăr, indiferent de aroma folosită, noul detergent Fairy Extra+ înmoaie rapid grăsimea și urmele de pe vase, curățându-le mai ușor decât alte produse similare.
  • Îndepărtează rapid grăsimea. Conform beneficiilor menționate în descrierea produsului, este eliminată necesitatea înmuierii vaselor și spălatul intens. Și de această dată, produsul face ceea ce promite. Am folosit acest detergent pentru a spăla chiar și vase murdare de grăsime și s-au curățat repede și ușor, mult mai repede decât le spălam anterior.
  • Clătire ușoară. Spre deosebire de alte produse Fairy, produsele din noua gamă se clătesc mult mai ușor. În ceea ce mă privește, îmi place ca detergentul de vase să facă multă spumă, iar aceste trei arome chiar fac. Ei bine, având în vedere cantitatea de spumă, m-aș fi așteptat să fie necesar să clătesc vasele mai mult, însă la primul jet de apă, spuma s-a curățat foarte bine de pe vase, lăsându-le curate și strălucitoare.
  • Aromă irezistibilă. Toate cele trei arome sunt plăcute: liliac, citrice și fructe de pădure roșii. Preferata mea este cea de liliac. Totuși, deși aroma este plăcută pentru fiecare dintre cele trei produse testate, aceasta nu se simte prea puternic sau mult și nu rămâne pe vase.

Am testat noua gamă Fairy și am spălat vasele cu drag

Cum spuneam, deși spălatul vaselor este o activitate de groază pentru mine, mi-a făcut mult mai mare plăcere de când am produsele Fairy Extra+. Asta deoarece mi-a plăcut că detergentul acesta face spumă multă cu doar un strop de detergent pus pe buretele de vase, miroase plăcut și se clătește ușor. Așadar, pot afirma că își îndeplinește cu succes misiunea, ajutând la o spălare mai rapidă și mai ușoară a vaselor.

6 thoughts on “Fairy Extra+ face mai plăcut spălatul vaselor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: