Cere-mi ce vrei și-ți voi da! – Megan Maxwell

Cere-mi ce vrei și-ți voi da! – Megan Maxwell

Seria deja celebră a autoarei Megan Maxwell, Cere-mi ce vrei, a ajuns la cel de-al patrulea volum. Cere-mi ce vrei și-ți voi da! continuă povestea lui Judith și a lui Eric. De data aceasta, intriga este mult mai complexă, având în vedere că și relația lor a evoluat și s-a dezvoltat, rezultând într-o viață de familie cu trei copii. Deși scenele erotice nu lipsesc nici din acest volum, intriga se dezvoltă de data aceasta și pe alte planuri.

Mai exact, autoarea îi aduce pe copii în lumina reflectoarelor, astfel că avem ocazia să descoperim modul în care băiatul adolescent al cuplului le pune acestora relația la încercare prin comportamentul său tipic adolescentin, adică răzvrătit.

Desigur, elementul central al poveștii se menține ca fiind relația amoroasă dintre Judith și Eric. Având fiecare o personalitate puternică, scântei sar de fiecare dată când sunt împreună, fie că este vorba despre viața familială, viața amoroasă sau viața profesională. Avem ocazia să îi descoperim în amănunt, iar relația lor este pusă sub lupă, exact ca în primele trei volume ale seriei.

Iar ca bonus, apar noi personaje, venite tocmai din trecutul lor. Așa cum probabil vă imaginați, acestea au menirea să răscolească viața cuplului și creează intrigă acolo unde totul părea perfect. Așadar, rămâne de văzut dacă Judith și Eric vor reuși să facă față provocărilor și de această dată, atât în ceea ce îi privește pe copiii cuplului, cât și pe personajele din trecutul lor.

Cere-mi ce vrei și-ți voi da! – o continuare așteptată a seriei

Cel de-al patrulea volum ne oferă o perspectivă mai amplă asupra relației lui Judith și Eric. Cu mai multe personaje și o intrigă mai complexă, avem ocazia să savurăm continuarea poveștii care a devenit rapid celebră ca fiind o serie erotică intensă și captivantă. Iar ca bonus pentru iubitorii seriei, mi-am făcut documentarea, pentru a răspunde întrebării mele de la finalul acestui volum, și astfel am descoperit că nici acest volum nu încheie seria, ci va mai urma. Așadar, dacă această serie v-a prins în mrejele ei, aveți toate motivele să vă bucurați, deoarece mai urmează cel puțin încă un volum.

Volumul Cere-mi ce vrei și-ți voi da! de Megan Maxwell a apărut la Editura Publisol și poate fi comandat de pe Booksaveur.

8 thoughts on “Cere-mi ce vrei și-ți voi da! – Megan Maxwell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.