Filosofia ca mod de viață – 25 februarie – 3 martie

filosofia ca mod de viață

Filosofia nu este doar o disciplină intelectuală, abstractă și aridă. Încă de la începuturi, filosofia s-a preocupat de cunoaștere, înțelepciune, adevăr, etică și iubirea de frumos, de valorile și sensurile profunde ale existenței, cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm. Cum putem să ne folosim de moștenirea filosofiei și să o integrăm în propria noastră existență ca mod de viață?

Prin intermediul campaniei Filosofia ca mod de viață va invităm într-o incursiune în tainele gândirii universale din cele mai vechi timpuri până în ziua de azi. În perioada 25 februarie – 3 martie vom descoperi alături de invitații noștri, latura practică și actuală a filosofiei, și felul în care ne poate ajuta în viața de zi cu zi.

O selecție de titluri care ne dau acces la viziunile diferite ale marilor gânditori ai lumii, vor beneficia de un discount de 30% pe www.edituraherald.ro.

Pentru că în fiecare an pe 28 februarie îl omagiem pe marele gânditor francez Michel de Montaigne, vom povesti și despre cel mai recent volum al său publicat în colectia Cogito, Eseurile despre relatii, sexualitate și experiență, o selecție de capitole care oferă, scurt și cuprinzător, o imagine reprezentativă a „Eseurilor” lui Montaigne, una dintre cărțile fundamentale ale umanității.

8 thoughts on “Filosofia ca mod de viață – 25 februarie – 3 martie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.