Trendhim – locul ideal de unde să iei cadouri pentru El

Trendhim – locul ideal de unde să iei cadouri pentru El

Dacă pentru femei există o mulțime de idei de cadouri, lucrurile parcă devin puțin mai complicate când vine vorba despre cadouri pentru bărbați. În cazul în care ești de acord cu mine, ai nimerit la fix, pentru că azi vreau să-ți vorbesc despre Trendhim, un magazin online în care găsești o mulțime de cadouri pentru El, indiferent dacă este vorba despre partenerul tău de viață, fratele, tatăl tău sau orice bărbat căruia trebuie să îi faci un cadou deosebit.

Eu nu sunt la prima comandă de pe Trendhim și cu siguranță, nici la ultima. În urmă cu aproape un an am comandat prima dată de pe site. I-am luat atunci lui Norbi o brățară din lanț argintiu, pe care încă o poartă și arată ca nouă, deși de câteva ori a uitat să o dea jos și a făcut baie cu ea pe mână. Așadar, calitatea produselor m-a convins să fac o nouă comandă pe site. De data aceasta, am ales un colier din oțel placat cu aur, cu zodia Capricorn – zodia lui.

Ca cadouri poți să cumperi de pe Trendhim?

Pe Trendhim găsești o mulțime de produse pentru bărbați, ideale pentru a fi oferite cadou cu vreo ocazie sau, pur și simplu, pentru a-ți arăta aprecierea față de partener. Printre numeroasele lucruri pe care le poți oferi cadou de pe acest site se numără:

  • Accesorii costum: cravate, ace de cravată, batiste de buzunar, papioane, curele, bretele, butoni și ace de rever;
  • Bijuterii: cercei, ceasuri, coliere, brățări și inele;
  • Genți și portofele;
  • Eșarfe și fulare;
  • Mănuși;
  • Ochelari cu lentile transparente;
  • Ochelari de soare;
  • Pălării;
  • Produse și accesorii pentru îngrijirea bărbii.

În fiecare dintre aceste categorii găsești o mulțime de produse pentru bărbați. Unul dintre avantajele acestui site este acela că oferă produse pentru orice stil, de la cel elegant la casual. Astfel, indiferent de stilul pe care îl adoptă partenerul tău (sau alt bărbat căruia ai să îi oferi un cadou), îi poți găsi ușor un cadou pe placul său.

Împreună cu Norbi, am navigat pe site și am analizat toate categoriile, până a decis ce își dorește. Am văzut numeroase coliere interesante, însă cum el nu prea poartă bijuterii, a fost destul de dificil să își aleagă unul. Brățară deja are, ceasuri, la fel, iar portofel are și de rezervă, motiv pentru care nu l-a tentat să își mai aleagă unul. Însă colierul cu zodia Capricorn ne-a plăcut amândurora. Modelul colierului este frumos, lanțul său nu este prea gros, cât să sară prea tare în priviri, iar tag-ul cu zodia Capricorn mi se pare extrem de simpatic și potrivit cu colierul.

Pe tine ce produs de pe site te-ar atrage să îl cumperi drept cadou pentru El?

10 thoughts on “Trendhim – locul ideal de unde să iei cadouri pentru El

  1. Bine zici. Tare frumoase sunt produsele Trendhim. Mi-ar plăcea să mă mai bucur de ele. Norocos este soțul tău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: