Drumul spre libertate. Harry & Meghan – Omid Scobie și Carolyn Durand

Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale moderne

Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale moderne

Deși nu sunt vreo împătimită a știrilor mondene și a biografiilor, totuși m-a atras cartea Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale mondene. Relația Prințului Harry cu actrița Meghan Markle a făcut furori din momentul în care s-a aflat despre aceasta și, deși eram și atunci fără să urmăresc știri, evident că veștile au ajuns și la urechile mele pe diverse căi – în special pe internet. Tocmai din acest motiv am și fost curioasă de această carte, pentru că mi s-a părut interesant să ni se ofere ocazia să aflăm mai multe despre cei doi, despre relația lor și, mai ales, despre aspectele care i-au determinat pe cei doi să renunțe la traiul regal.

Nefiind pasionată de mondenități, am știut despre Harry și Meghan doar puține lucruri, în genul titlurilor de știri care au circulat pe internet. Dacă în urmă cu o săptămână m-ar fi întrebat cineva despre ei, probabil aș fi știut să spun doar că au iscat un întreg scandal atunci când au renunțat la viața de familie regală în favoarea unei vieți libere.

Tocmai din cauza informațiilor puține pe care le-am citit vreodată, mi s-a părut mai interesant să citesc această carte. Am avut, astfel, ocazia să primesc informațiile reale și netrecute prin filtrul altor cititori sau prin „degetele” jurnaliștilor avizi după faimă și știri de senzație.

Povestea cuplului regal spusă de apropiați ai acestuia

Cartea Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale mondene este scrisă de Omid Scobie și Carolyn Durand, doi jurnaliști cu acces privilegiat la Curte. Aceștia au avut ocazia să îi cunoască de aproape pe Harry și Meghan, să discute cu ei, să ia interviuri atât cu ei, cât și cu apropiații lor. Ideea acestei cărți este aceea de a prezenta celebrul cuplu așa cum este în realitate, nu cum a fost prezentat în tabloide de-a lungul anilor.

Alături de informațiile culese de cei doi autori despre Harry și Meghan, cartea conține și o serie de mărturii ale persoanelor apropiate cuplului regal. Avem ocazia de a descoperi informații despre cei doi de dinainte și după ce s-au cunoscut, despre momentul în care s-au cunoscut și modul în care a evoluat relația lor. Trebuie să recunosc că toate informațiile m-au ajutat să îmi formez o imagine despre cei doi și chiar să îi admir pentru modul în care sunt.

Așadar, dacă vă doriți să descoperiți povestea adevărată despre Harry și Meghan, celebrul cuplu regal care a încălcat regulile și și-a luat viața în mâini, atunci vă recomand să citiți cartea aceasta. Vă asigur că veți descoperi lucruri chiar interesante, care o să vă schimbe perspectiva cu privire la viețile acestor personaje celebre și la modul în care tabloidele obișnuiesc să denatureze realitatea pentru a crea știri de senzație.

Cartea Drumul spre libertate. Harry & Meghan. Odiseea unei familii regale mondene de Omid Scobie și Carolyn Durand se găsește pe Booksaveur.

6 thoughts on “Drumul spre libertate. Harry & Meghan – Omid Scobie și Carolyn Durand

  1. Deși nu sunt nici eu fan al acestor genuri de scrieri, modul în care ai prezentat-o pe aceasta mă face curioasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.