Seturi loungewear și alte haine de pe Femme Luxe

Seturi loungewear și alte haine de pe Femme Luxe

De-a lungul timpului mi-am cumpărat diverse seturi loungewear de la Femme Luxe. Mi-au plăcut toate, pentru că sunt confortabile. În plus, le pot ulterior combina, de exemplu bluzele de la aceste seturi le port și cu blugi sau cu alți pantaloni decât cei din set, iar pantalonii îi combin adeseori cu diverse tricouri. Și în cea mai recentă comandă am avut două seturi, o pereche de pantaloni de trening și un cardigan. Despre această comandă vă povestesc azi. Așadar, haideți să vă arăt ce am avut în colet și să vă spun câteva cuvinte despre experiența mea cu această nouă comandă.

Două seturi loungewear

Deși am spus că nu îmi mai iau haine negre, de data asta am cedat tentației. Recunosc, e prima comandă care conține haine negre după câteva luni și nici nu am mai purtat negru până recent, pe cât s-a putut să evit. De data aceasta însă, am văzut un lounge set care m-a făcut să cad pradă tentației. Este vorba despre Black Oversized Front Pocket Pullover Hoodie Cuffed Joggers Set – Alexia. Am fost atentă la descriere de această dată, astfel că am reușit să îmi iau mărimea corespunzătoare, fiind un set de trening supradimensionat. L-am ales să fie suficient de larg încât să fie confortabil, fără a fi prea larg, așa cum făceam înainte.

Și pentru că modelul mi-a plăcut extrem de mult, am luat același loungewear set și pe altă culoare, mai exact Stone Oversized Front Pocket Pullover Hoodie Cuffed Joggers Set – Alexia. Ambele seturi sunt extrem de confortabile și îmi face plăcere să le port. Fiind plușate pe interior, sunt excelente pentru această perioadă, când pare că iarna își cere drepturile. În plus, bluza este prevăzută cu un buzunar în față, ceea ce mi se pare excelent. M-am bucurat din plin și de capișon, pentru că nu obișnuiesc să port căciulă, iar zilele trecute a fost destul de frig.

Pantaloni de trening

Pantaloni de trening am tot luat de pe Femme Luxe, atât pentru mine, cât și pentru Denisa. Sunt comozi și călduroși. Am deja mulți astfel de pantaloni, pe care îi port când dau o fugă rapidă la magazin sau chiar și pe acasă. De această dată am luat Mink Cuffed Joggers – Lizzie. Deși culoarea, în teorie, diferă față de setul loungewear de care v-am povestit mai sus, în realitate mi se pare că este aceeași. Totuși, asta nu mă deranjează, pentru că este o culoare plăcută.

Partea bună este că, spre deosebire de comenzile anterioare, de data aceasta am fost atentă la mărime și am realizat că nu mai este cazul să iau mărime mai mare decât am nevoie. Aveam până recent tendința să rămân setată pe mărimea de acum un an și, spre fericirea mea, nu mai am nevoie.

Cardigan

Navigând pe site, am văzut un cardigan care mi-a atras atenția. Lung, simplu, părea perfect pentru gustul meu. Nu știu ce am făcut, chiar nu-mi amintesc dacă nu avea mărimea mea și am decis că mai bine îl iau mai mare decât deloc, dacă pur și simplu nu am fost atentă la mărimea pe care o aleg sau dacă iar am avut impresia că am nevoie de o mărime mai mare decât am, cert e că am ratat la mărime.

Este vorba despre Stone Knitted Long Cardigan – June. Îmi este și foarte lung, dar și extrem de larg pe corp și la mâneci. Așadar, l-am purtat doar pentru poză și i-l voi dărui surorii mele, care s-a bucurat de veste. Modelul este simplu, iar cardiganul este destul de subțire, fiind astfel ideal pentru primăvară sau toamnă. Un dezavantaj pe care l-am observat este faptul că nu are nicio variantă de închidere (nasturi sau cordon), însă sunt sigură că dacă sora mea va vrea, va găsi o modalitate prin care să-l transforme.

Seturi loungewear, pantaloni și cardigan – o comandă reușită

Deși am eșuat la alegerea mărimii cardiganului, mă bucur că am nimerit mărimea corectă la seturile loungewear și la pantaloni. Nici partea cu cardiganul nu pot spune că o regret, pentru că îl va primi sora mea, astfel că tot va fi purtat cu bucurie. Așadar, am avut încă o comandă reușită, de care mă bucur din plin. Deja am pus ochii pe alte seturi loungewear și abia aștept să dau o nouă comandă pe site.

7 thoughts on “Seturi loungewear și alte haine de pe Femme Luxe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.