3 parfumuri drept cadouri de Valentine’s Day pentru ea

3 parfumuri ideale drept cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Cred că toate femeile adoră parfumurile sau au măcar un parfum care să le fie pe plac. Tocmai din acest motiv, când vine vorba despre cadouri de Valentine’s Day pentru ea un parfum mi se pare o alegere sigură, cu care nu ai cum să dai greș. Asta mai ales dacă alegi un parfum bun, de la un brand de renume.

Astăzi îți voi recomanda trei parfumuri pe care le consider ideale pentru a fi oferite drept cadou. Desigur, pentru că se apropie Valentine’s Day, ți le ofer ca sugestie pentru această sărbătoare, însă la fel de bine le poți oferi cu orice ocazie sau chiar și fără a avea un pretext anume. Până la urmă, orice femeie adoră să se simtă iubită și apreciată, cu sau fără Valentine’s Day sau Dragobete.

3 parfumuri de oferit drept cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Primul parfum pe care ți-l recomand este și preferatul meu – Yves Saint Laurent Libre. Este un parfum de fructe, floral. Eu l-am luat pentru că auzisem doar de bine despre el și, fără a-i avea mostra înainte, am decis să îi dau o șansă. Este un parfum finuț și excepțional, pe care îl folosesc de atunci destul de des. Este destinat femeii puternice și sigure pe sine. Deși este ideal pentru ocazii speciale, mie mi se pare suficient de finuț încât să poată fi purtat și zi de zi.

A doua alegere este Yves Saint Laurent Black Opium, un parfum din grupa parfumurilor orientale. Este un parfum intens, recomandat pentru lunile de iarnă. Li se adresează femeilor energice și încrezătoare. Este un parfum ideal pentru seară, întâlniri și ocazii deosebite. Cu toate acestea, eu îl folosesc și pe timpul zilei, deoarece nu mi se pare exagerat de puternic, cu toate că este un parfum oriental.

Închei lista celor trei parfumuri cu Jean Paul Gaultier La Belle, care este, de asemenea, un parfum oriental. Se adresează femeilor senzuale. Îmi place tare mult acest parfum, cu toate că este destul de dulce și puternic.

De ce recomand aceste parfumuri?

De ce le recomand tocmai pe acestea, te întrebi? Îți ofer câteva motive:

  • În primul rând, toate cele trei parfumuri pe care ți le-am recomandat sunt sub formă de apă de parfum, ceea ce înseamnă că au o persistență destul de îndelungată și un parfum plăcut.
  • Sunt parfumuri de la branduri de renume, care inspiră încredere și calitate.
  • Au recipiente elegante, frumoase, care în sinea lor fac ca aceste parfumuri să fie excelente drept cadouri de Valentine’s Day pentru ea.

Așadar, acestea sunt cele trei parfumuri pe care le poți lua fără grijă, deoarece sigur o vor impresiona pe femeia pe care o iubești.

4 thoughts on “3 parfumuri drept cadouri de Valentine’s Day pentru ea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.