5 parfumuri cu recipient interesant în colecția mea

5 parfumuri cu recipient interesant în colecția mea

De-a lungul ultimului an-un an și ceva, colecția mea de parfumuri s-a îmbogățit vizibil. Am cumpărat atât parfumuri de la branduri celebre, cât și no-name, atât parfumuri scumpe, cât și ieftine. Azi m-am gândit să vă arăt cinci parfumuri cu recipient interesant pe care le am în colecție.

5 parfumuri cu recipient interesant

Gloria Vanderbilt Minuit New a York

Gloria Vanderbilt Minuit New a York este o apă de parfum din grupa parfumurilor florale și din grupa parfumurilor orientale. Notele de vârf sunt: bujor, crin, tuberoză; notele de inimă sunt: iasomie, gardenie, zambilă, violetă; notele de bază sunt: patchouli, rășină, lemn de santal, piele. Deși mi-a plăcut și compoziția, citind pe site, m-a atras în primul rând recipientul, care are „imprimată” o lebădă. Mi se pare foarte elegant și simpatic.

Cacharel Yes I Am

Recunosc că la parfumul Cacharel Yes I am m-a atras în primul rând aroma, întrucât îl aveam sub formă de mostră. Totuși, recipientul este demn de un top 5 parfumuri cu recipient interesant, nu credeți? Parfumul face parte din grupele de parfum florale și de fructe. Notele de vârf sunt zmeură și mandarină, cele de inimă sunt iasomie, gardenie, chihlimbar, floare de ghimbir, iar notele de bază sunt lapte, cardamom și lemn de santal.

Katy Perry Meow

Mai are vreun rost să spun ce m-a atras la acest parfum? În caz că nu v-ați dat seama încă, a fost exact recipientul. Forma de pisică mi s-a părut tare simpatică – și unică pentru parfumuri. Este completat de un „colier” cu litera M… de la Meow, evident. Este un parfum din grupele de fructe și florale. Notele de vârf sunt iasomie, gardenie, pară, mandarină, notele de inimă sunt lăcrămioare, flori de portocal, caprifoi, iar notele de bază sunt chihlimbar, mosc, vanilie și lemn de santal.

Katy Perry Purr

Întrucât mi-a fost tare greu să aleg între Katy Perry Meow și Katy Perry Purr, le-am luat pe ambele. Spre deosebire de varianta Meow, aceasta are colierul în formă de inimă, pe care este imprimat Purr. Simpatic, nu credeți? La fel ca varianta Meow, și Purr este un parfum din grupele de parfumuri de fructe și florale. Notele sale de vârf sunt piersică, bambus, gardenie, măr, notele de inimă sunt trandafir, iasomie, frezie, iar notele de bază sunt chihlimbar, mosc, vanilie, cocos, lemn de santal și orhidee.

Jean Paul Gaultier La Belle

Deși și parfumul Jean Paul Gaultier La Belle este demn de trecut în topul cu parfumuri cu recipient interesant, nu recipientul a fost cel care m-a convins. La fel ca în cazul parfumului Cacharel Yes I Am, și din acesta am avut o mostră, iar aroma sa irezistibilă m-a convins să îl cumpăr. Este un parfum din grupa de parfumuri orientale. Notele de vârf sunt cele de pară, notele de inimă sunt cele de bergamotă, iar notele de bază sunt cele de vanilie.

5 parfumuri cu recipient interesant… dar aroma?

Ei bine, acestea sunt cele cinci parfumuri cu recipient interesant din colecția mea. Vi le-am prezentat în ordinea în care le-am cumpărat. În ceea ce privește recipientul, nu aș putea face un top al preferințelor. Însă, în ceea ce privește aroma, pot spune că preferatele mele dintre cele cinci sunt Jean Paul Gaultier La Belle și Cacahrel Yes I Am. În ceea ce privește aroma, deși toate sunt apă de parfum, cele două Katy Perry și parfumul Gloria Vanderbilt nu au o persistență foarte bună și nici o aromă prea intensă. Așadar, merită puse în top doar pentru recipientul lor, iar în ceea ce le privește parfumul, vi le recomand doar dacă vă doriți parfumuri finuțe, ușoare, care să se simtă slab.

Vouă care dintre aceste cinci recipiente vă place cel mai mult? Ce parfumuri aveți pe care le-ați putea include într-un astfel de top?

4 thoughts on “5 parfumuri cu recipient interesant în colecția mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.