5 motive să incluzi apa micelară în rutina ta

5 motive să incluzi apa micelară în rutina ta

Apa micelară este un produs cosmetic de care sunt sigură că ai auzit destul de des în ultima perioadă. Pentru mine a fost suficient să o folosesc o dată și de atunci nu am mai renunțat la ea. Asta deoarece este utilă și deosebit de ușor de folosit în rutina zilnică de îngrijire a tenului. Iar dacă tot vorbim despre apă micelară, recunosc că produsul Sensibio H2O de la Bioderma nu-mi mai lipsește vreodată din casă, fiind preferata mea. Astăzi însă îți voi arăta cinci motive pentru care merită să incluzi apa micelară în rutina ta de îngrijire a tenului.

1. Apa micelară curăță tenul în profunzime

Datorită compoziției sale, acest produs este ideal pentru a curăța tenul în profunzime. În plus, nu necesită clătire, ea singură oferind curățarea corespunzătoare de care ai nevoie. Mai mult, chiar, poate ajuta la prevenirea apariției diverselor imperfecțiuni, precum coșuri și puncte negre. Întrucât aceste imperfecțiuni apar, adeseori, din cauza porilor care se umplu cu impurități, acest produs cosmetic ajută la evitarea lor, prin curățarea în profunzime a tenului.

2. Îndepărtează impuritățile, particulele de poluare și uleiul

În general, apa micelară este folosită pentru a îndepărta machiajul și a curăța tenul. Acest produs nu doar curăță tenul și îndepărtează eficient machiajul, ci îndepărtează impuritățile, particulele de poluare și uleiul din piele, datorită micelelor din compoziție. Micelele sunt compuși extrem de eficienți în curățarea tenului.

3. Este potrivită pentru toate tipurile de piele

Apa micelară este extrem de versatilă și se potrivește tuturor tipurilor de piele. În ceea ce privește apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma, aceasta este recomandată persoanelor cu ten sensibil, normal sau mixt.

4. Apa micelară promovează hidratarea tenului

Datorită compoziției sale, apa micelară ajută pielea să rețină umezeala mai eficient, ceea ce ajută la hidratarea corespunzătoare a tenului.

5. Ușor de transportat

Un alt avantaj, adeseori trecut cu vederea, este faptul că apa micelară este ușor de transportat și de pus în bagaj atunci când mergi în concediu, de exemplu. Fiind un produs care curăță foarte eficient tenul, poți să o iei cu tine dacă pleci în weekend în excursie, de exemplu, fără a mai fi necesar să adaugi în bagaj și alte produse de curățare a tenului, cum ar fi demachiantul. În plus, există în diverse opțiuni de gramaj, astfel că poți opta pentru un recipient mai mic, pe care să îl duci cu tine oriunde mergi.

Tu folosești apă micelară? Dacă da, care au fost motivele pentru care ai inclus-o în rutina ta?

8 thoughts on “5 motive să incluzi apa micelară în rutina ta

  1. Da, folosesc apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma. E super. Da, folosesc apa micelară Sensibio H2O de la Bioderma. E super,nu rămâne lipicios tenul și îi curăță bine.

  2. Nu m-aș mai despărți de apa micelara. Odată găsită cea potrivită, tenul se transformă. Curăță bine și hidratează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.