De unde luăm articole fitness pentru acasă?

De unde luăm articole fitness pentru acasă?

Recent, Denisa a avut nevoie de câteva ședințe de gimnastică medicală. Din cauza lipsei de mișcare, atât de accentuate în ultimul an cu toată perioada asta de stat acasă, plus statul prelungit la tehnologie, a început nu doar să ia kilograme în plus, ci și să dezvolte o ușoară problemă la coloană. Așadar, primul lucru a fost să o ducem la medic, unde i s-a recomandat un set de 10 ședințe de gimnastică medicală. La finalul acestora, mi s-a recomandat să îi cumpăr o minge mare de fitness pentru acasă. Pornind de la asta, Norbi a venit cu o idee care mi-a plăcut mult. Să ne facem o cameră de fitness acasă. Având o cameră liberă, pe care momentan nu o folosim, am decis să căutăm diverse articole fitness pe care să le folosim la transformarea camerei respective într-o cameră de fitness.

Cum în ultima perioadă Norbi a insistat tot mai des pe ideea unei camere de fitness, am început să caut articole fitness și le-am găsit pe Decathlon. Am fost surprinsă să descopăr o ofertă bogată de articole fitness, perfecte pentru ce ne dorim noi să facem în camera nefolosită.

5 articole fitness pe lista de achiziții

Așadar, m-am uitat prin ofertă și am descoperit câteva articole pe care le-am și trecut pe lista de achiziții pentru perioada următoare. Având în vedere că deja avem o minge de fitness și o bicicletă de fitness, vă arăt ce alte articole avem în plan să luăm de la Decathlon.

Saltea fitness. Salteaua de fitness este esențială atunci când îți dorești să faci exerciții de fitness acasă. Este primul articol pe lista de achiziții și am în plan să o cumpăr cât de curând, deoarece Denisa are nevoie de o astfel de saltea pentru exercițiile de gimnastică medicală care i-au fost recomandate pentru acasă.

Bandă de alergat. Banda de alergat mi se pare unul dintre principalele articole de fitness necesare pentru oricine își dorește să realizeze o încăpere de fitness acasă. Aceasta ajută la tonifierea corpului și la menținerea în formă.

Aparat Home Gym compact bodybuilding. Pentru un antrenament complet, un aparat pentru bodybuilding este esențial. Pe acesta cu siguranță îl va folosi Norbi, este exact genul de aparat pe care și-l dorea pentru camera de fitness.

Set gantere și bare bodybuilding. Întrucât Norbi își dorește o cameră de fitness cât mai bine amenajată, un set de gantere și bare bodybuilding este absolut esențial.

Aparat abdo. Un aparat care să faciliteze realizarea abdomenelor mi se pare extrem de util și necesar pentru o cameră de fitness. Am găsit mai multe modele pe Decathlon, însă acesta mi-a plăcut cel mai mult.

Alături de aceste articole fitness, am găsit în oferta Decathlon numeroase alte articole care ne-ar fi utile. Printre ele se numără și diferite articole vestimentare perfecte pentru fitness. Voi ce articole fitness v-ați cumpăra sau aveți?

10 thoughts on “De unde luăm articole fitness pentru acasă?

  1. Ce sugestii minunate! Cu siguranță mi ar fi de mare ajutor și mie sa le am acasă, de mult nu am făcut sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: